Ftmaelifnur Kızlar kızım 14 aylık aptamil kullandık sma kullandık onlar hep gaz yaptı 11 aylıkken kestik normal sut verdim oda kansızlık yapıyor mama alalım dedik zaten zayif 9 bucuk kilo filan hipp aldık yarar mı birazda olsa diye düşünüyorum
GoGirl Ftmaelifnur 20 aylik ben hala kullaniyorum hipp aksam yatmadan once iciyor sadece aslinda birakmak istiyorum yemeside guzel ama yatmadan onceye bir alternatif bulamadim
nursocum Ftmaelifnur hipp doyurucu değildi sanki. Ben şuan smilac kullanıyorum çok memnunum gaz yapmıyor sma yenilenen formülle çok gaz yapıyordu. Aptamil bebelac doktor hiç önermedi şeker eklentili diye bu iyi şimdilik zaten günde bir kere içiyor Palm yağı vs yok memnunuz 😍
Ftmaelifnur GoGirl bende bulamiyorum suan kucuk daha ama siz normal sut verebilirsiniz alerjisi yoksa gunde bir kere sut kansızlık yapmaz benim kizim uyku önceleri arıyor ondan kansızlık yapti
GoGirl Ftmaelifnur sut veriyorum aslinda yni 18 aydan snr kendi alip icmeye basladi dolaptan.ama ben biberonu biraktirmak istiyorum aslinda sanirim ona alisti aksam uyku oncesi mama mama diye illa onu istiyor
nursocum Ftmaelifnur diştendir normal hepimiz aynıyız bence şuan sevebileceği şeyler yapın patates püresi üzeri köfte çok seviyor oğlum mesela