Anneci Kızlar hamileğimin son ayında suratımda tüylenmeler oldu ama tüy kul değil yani.. çene bölgesi ve yanak kenarlarında dökülür diyorlar sizce dökülür mü bu durum yaşayan var mı kendime baktıkça moralim bozuluyor 😔😕
MetehanSevda Anneci bendede esmerlesme oldu ya boyun köküm rahmim koltuk altim dizim felan napcam bilmiyorum
Bubu Anneci benm göbegim cenem be boynumda oldu tüylenme dökülmedi. Aldırıyorum malesef. 😓 göbeğimdeki baya baya kıl tüy denmez yani😢
Anneci Sevgi1 ya daha sert çıkarsa Doğum yapalı 2 ay oldu hala dökülme yok çekince elime geliyor ama ince tüy 😬
Anneci MetehanSevda doğrudur bende öyle vücudum her yerim çatlak yüzüm tüylendi banyo yaptıktan sonra bile vücuduma bakmadan giyiniyorum hemen yaşlı kadın vucüdu gibi hissediyorum 😔😔
Anneci Bubu ben göbeğimi aldığım için çıkması sıkıntı değil sonuçta kimse görmüyor ama çene daha kötü alsan bir türlü aldırmasan bi türlü bi de beyaz tenliyim tütler siyah belli oluyor 😔 sarışınlar daha şanslı bu konuda😬😬
MetehanSevda Anneci ayy aynen ya kocamin yaninda üstümü degisemiyorum cok utaniyorum kilomda var napcam duzelcem mi bilmiyorum ya
bluem Anneci 👍 ayni hissediyruz bnde oyleyimm boyle degsim olacagini hic dusunmemistim sezeryn gobegi catlak kara ve tuylenmis gobek filn zamnla gecer umarim
Anneci MetehanSevda ben kilolarımı verdim çok şükür inşallah sende verirsin 🙏🏻 Çatlak olmasının sebebi de kilolu doğdu oğlum 3 kg falan olsaydı hiç çatlağım yoktu 4 kg ı geçtiğimiz için çatladı her yerim 😔
Sehzadesera bluem Fato55 tam bir bas belasiymis buyuk gogus yatamiyosun kalkamiyosun kiyafet giyiyosun yakismiyor cok canim skliyor bide sutyen bulamiyorm anlamadigim buyuk sutyende aliyorum olmuyo kucuk sutyen de aliyorum olmuyor 😂🤦🏻♀️