Gzempern 5 aylık bebeğim var 180 cc mamayı 4 saatte bir veriyorum sanki yetmiyor acıkıyor sanırım sizler kaç saatte bir veriyosunuz
Pamukkizimmm Gzempern 6 ay 10 günlük kızım 90 yada 120 cc yi 3 saatte bir veriyorum ama çoğunlukla 90 içiyo 😁
cekoslavakporseleni Gzempern maşallah diyelim 🧿 benimki o zamanlar 120yi zor bitirirdi çoğu zaman da bitirmezdi🤷🏻♀️ gerçi bünyesine göre yiyorlar, kilosuna göre bir hesaplaması var aslında tabi yüzde yüz uymaz ama en azından bir fikir verir. Zayıf bebekle biraz daha toplu bir bebeğin yediği bir olmuyor. Günlük toplam kaç cc yiyor?
Yamanikomm Gzempern 3 ssate bir 120 veriyorum 4,5 aylik srtik doymuyor sanirim bende 150 yaptim bgn aglamadi.150 devam edicem
Gzempern cekoslavakporseleni Sabah kalktığından beri 4 ögün veya 5 ögün veriyorum gece uykusuna gecince mama vermiyorum toplam 720 cc falan yemiş oluyor
Gzempern Yamanikomm Normalde mamaların üzerinde ayına göre kullanım yazıyor ben onlara göre vermiyorum normalde 160 lık veriyodum 180 içmesi gerekirken yeni geçtim 180 ccye oda 4 saat diye sanırım uzun geliyor acıkıyor
Gzempern Yigitannesii 2 saatte bir içebiliyormu 120 liği ben 3 saatte 160 liği içirememiştim Ama işte bebekten bebeğe fark ediyordur
Yamanikomm Gzempern bende ona gore vermiyorum canim cunku benim bebegim daha sık acıkiyor o yuzden bide orda ihtiyacin ortalamasi alinip yapiliyor en iyi biz biliyoruz ben tereddutte kalinca mamayi bi tik fazla yapiyorum gun icinde bazen iciyor bazen icmiyor geceleride hep 30 cc fazla yapiyorum uzun uyusun diye :)
Yigitannesii Gzempern hipp organik combiatic kullaniyoruz sindirimi kolay oldugu icin cabuk acikiyor sanirim ondan
Gzempern Yamanikomm Ben gece 12 den sonra mama vermiyorum uyanmıyor hep biz uyandırıyorduk artık uyandırmıyoruz
Edabebek1 Gzempern kızım 3. Ayına girdi sma kullanıyoruz 75 cc içiyor genelde doyunca zaten ağzında dolandırıyor biberon ucunu
Gzempern Edabebek1 Bizimki biberon bitince ağlamaya başlıyor 180 likte 😀 Doymayan huysuz bir bebek doğurmuşum napalım Allah başka dert keder vermesin
betulgul 3,5 aylık bebeğim 3 saate bir 120 cc veriyorum günde 5 6 kez oluyor bu döngü, gece 11de son mamayı içip uyuyor