ilknurcelik İkinci bebeğime 6 aylık hamileyim ilk bebeğim sezaryenla 11 ay önce kucağıma aldım. 1 yıl arayla sezaryen olacağım için tedirginim erken doğum riskinden dolayı dr erken alabilirim dedi. 36. Hafta civarı doğan bebekler küvezde kalıyor mu ?
Karakiz ilknurcelik bende 36 haftalik digum yaptm hic bi sikintisi olmadi kuveze girmedi ama kilosu azdi 2400 dogdu korkmayin icinizi ferah tutun suan 5 ayligiz 😍😊
Sebnem55 ilknurcelik herhangi bi sıkıntısı yoksa kalmaz bende 37haftalıkken sezaryan oldum solunum sıkıntımız vardı hızlı alıp veriyodu 3gün ondan dolayı kaldı ertesi gün çıkıcaktık kanınde enfeksiyon çıktı 6gün yattı 2660dogdu zayıftı ama zayıflıktan dolayı filan bi sıkıntımız çıkmadı şükür🙏
Melisyldz ilknurcelik bnce haftasndn once dogmasyla alakasi yok 40.haftada doğup kuvoze giren bebekler var icinizi ferah tutun Rabbim yardimciinz olsun inşallah 🙏 bebeklerimizi bizlere bağışlasın 🙏
ErtugrulAnnesii ilknurcelik boyu kilosu gelişimi önemli sağlıkla gelsin inşAllah bunları düşünüp kendinizi üzmeyin🌸
Arsem 35 haftalık doğum yaptım küvöze girmedi benim oğlumun da kilosu azdı sadece şimdi 8. Aya girecek
Sedakanikyiss ilknurcelik 40 haftalık doğup sıkıntısı olan bebek bile küvöze giriyor. Küvözün erken doğumla alakası yok bebeğin sağlığıyla ilgisi var.
Nseyma ilknurcelik 36 hafta geç prematüritedir; 2300 gr ın üzeri ve solunum sıkıntısı, beslenme bozukluğu, altta yatan bir hastalığı yoksa yatmasına gerek kalmaz.
Cagatayinannesi 37+2de doğduk 3330 gram gelişimi iyiydi hiç girmeye gerek kalmadı bende korkmuştum ama doktorum 2.5 kiloyu geerse sıkıntı olmuyor 40 haftada doğup girenler var korkma demişti bnm sancim çıkınca erken sezeryan oldum
Kbraugur ilknurcelik benim oğlum 35+4 haftalık doğdu 5 gün yoğun bakımda kaldı ilk gün solunum sıkıntısı vardı ikinci gün düzeldi özel hastane olduğu için bir sürü bahane bulup çıkartmadılar dava aşamasındayız şuan hastane ile rant için yaptıklarını düşünüyorum
Mervea ilknurcelik ablam 35haftalık doğum ysptı küveze alınmadı yeğenim ben 38 haftalık doğum ysptım solunumda sorun vardı küveze alındı 3 gün kaldı sonrasında kanında enfeksiyon olduğunu öğrendik 7 günde öyle kalmıştık yani demem o ki bir sorun olmazsa küveze alınmaz
Bebegim_ben ilknurcelik canm bebege bagli benm bebegim 34 haftalik dgdu 11 gun kaldi suan 25 gunluguz cesitli sebeblerden 40 haftalik doganlar vardi canm buyuk ihtimal girmez ama
Fatmahumagok ilknurcelik o kilo ile ve sağlık durumu ile alakalı ben 34 hafta bittiğinde doğum yaptım alınmadi çok şükür 2800 doğdu 2350 ye dustu şuan 3.5 aylik
deletedmom775 ilknurcelik 36 haftalık doğurdum gebelik zehirlenmesi yaşadım doktor bile alınabilir dedi çokşükür alınmadı😊
ZeynoEylul24 ilknurcelik ben 36 haftada Doğum yaptım. Öncesinde tabiki ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ama benim ikizlerde bebeklerim. Çok sukur küveze alınmadık. Bebeğin gelişimi solunumu ile alakalı bir durum alınıp alınmaması. İnsallah sizde alınmadan dağlımla taburcu olursunuz. 🙏