Oğlum 20 aylık, babasına karşı hep düşkündü ama 1 aydır çok çok çok fazla arttı. Öyleki sabah babası işe gitmek için üstünü giyinince anlayıp kıyameti kopartıyo benide götürsün diye bacaklarına yapışıyo kaçak göçek babası işe gidiyo ve tüm günü bana zehir etmeye başlıyo baba diye ağlıyıp dış kapıyı yumrukluyo, öğle uykusuna babasının gelip uyutmasını istiyo bana tekmeler atıyo öfke nöbetleri geçiriyo, baba işten gelince herşeyi babadan istemeye başkıyo benim elimden yemek su bile içmiyo banyosundan uyutmasına kadar babasından istiyo olmayınca yine öfke nçbetleri geçiriyo ama en sonunda istediğini elde ediyo, memeyi 2 ay önce kestim, kestikten sonra gece uyanmaları yok denecek kadar aza düşmüştü ama bi aydır babası gelip sallasın diye uyanıyo beni yine kabul etmiyo biraz uğraşayım gelmesin babası diyorum bu sefer ağlamasına yan komşumuz duvar yumrukluyo mecbur gene babası geliyo adamın işide çok ağır ne uyku uyuyo doğru düzgün ne dinlenebiliyo nedir bu napmalıyız bi öneride bulunabilicek olan var mı aranızda?