Buglemiim Merhaba hanımlar. Biz premium olanı kullanıyoruz. Pampers yeni olan bu bezini kullandınız mı fark var mı ikisi arasında ?
Oykuaygun Buglemiim bunu bende sormuştum burada. Memnun olmadıkları çok ince olduğunu ve çok sızdırdığını söylediler
QueenOfDisaster Buglemiim valla ben oğluma kullandım belki 7 8 paket rahat kullandım diyebilirim ince taşırma yapmadı çok beğendim şahsen. oturduğum yerde bulamadım yoksa hala bunu kullanmaya devam edecektim
Vanilya Buglemiim Bende denemek istedim ama premıum dan vazgeçemedim cesaret edemedim. Premıum da numara büyüdükçe inceliyor. Ama memnunum. Bunu da ince diye duydum. Denemeye değer fakat çok hassas değilse çocuğunuz
Oykuaygun Buglemiim deneyin bence. Burada prima aktif, sleepy vs beğenmeyen bile var belki siz seversiniz
afraninannesii Buglemiim ben premium care kullanıyordum çok memnunum. Bu sefer Prima aktif bebek aldım ama hiç memnun kalmadım. Sızdırıyor. Bu bitince prima premium care kullanacağım
Ceyo0666 Buglemiim ben aktig bebek kullaniyorum bunu da alip denemistim cok ince ve bir numara buyuk almabiz lazim pisik yapti bizde 👇maalesef memnun kalmadim