__suzi__ Selam anneler, Biberonlarınızı hangi sıklıkla ve nasıl temizliyorsunuz. Ben kaynar suda bekletip sonra duruluyorum ama sanki temizlenmiyor , sütün yağı kalıyor gibi hissediyorum. Sizlerin de tecrübelerini öğrenmek istedim. Sevgiler ,
Nurr19 __suzi__ her mamadan sonra e bebekten aldığım biberon temizleyicisiyle temizliyorum iki güne bir de kaynatiyorum
Agg0207 __suzi__ tencereye kaynar su dokuyorum ve kaynatiyorum bi iki dk kadar biberon temizleyiciler bana saglikli gelmiyor hic
AygulSina __suzi__ önceden deterjan ile yıkardım bebekler icin olanlardan ama yengem karbonatla yikadigini soyledi daha dogrusu kaynatigini emziklerini falan bende oyle yapmaya basladim. Gun boyunca biberonunu kulandikca karbonat ile yikiyorum. Aksamlari son kez kulandiktan sonra deterjan ile yikiyorum haftada birde kaynatiyorum
Aybukealtintas __suzi__ arada süt sagıp veriyorum biberonla, 2,3 günde bir kaynatıyorum onun dısında soguk ya da sıcak suya tutuyorum hiçbirsey kalmıyor
__suzi__ Deterjanlar bebek deterjanı da olsa kimyasal diye kullanmak istemiyorum. İlk zamanlar kullandım ama şimdiler de kullanmıyorum. Sizlerde aşağı yukarı benimle aynı işlemleri yapıyorsunuz. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yanlış bir işlem mi yapıyorum diye aklıma takılıyordu, şimdi içim daha rahat.
__suzi__ Elifkedi ay yazmışsınız farketmemişim. Birazda su ekleyeceğim. Tamam mutlaka deneyeceğim. Teşekkürler ,
[silindi] __suzi__ bebek bebekler için özel bulaşık deterjanı aldım bide ayrı sünger aldım onlarla yıkıyorum
Linakaya __suzi__ önce sabunlayıp durulayıp kaynatıyorum eğer şebeke suyunda kireç varsa o kalıyor kaynarken