Volmine Evet kızlar 1 hafta oldu başlayalı ben götürmezsem Söylemiyor . Söylemediği için altına kaçırıyor. Günde 1 veya 2 kez falan bazen üç. Ama zamanını biliyorum ben götürüyorum. Yoksa söylemiyor ne zaman söyleyecek alışacak . Oğlum 24 aylık
Anne_6 Volmine geceleri çişini tutabiliyor mu. Benim oğlum 26 aylık hala tüm gece tuvalet yapıyor. O yüzden henüz başlamadım ben. Arkadaşımın kızı var. Gece çişi bitince başladı eğitime. Bir günde alışmış çocuk. 28 aylık
Volmine Hamzaekrem ya ne bileyim sanki hep ben götüreceğim gibi söyler dimi erkenden gidiyoruz az da olsa yapıyor ama ben götürüyorum. Yarım saat bir saat aradı değişiyor. Çok erken götürmüyorum dimi
Hamzaekrem Volmine Yok yok daha yeni ama arayı biraz açabilir siniz 1.5 ideal sanırım bend öyleydim daha yeni söylemeye başladı henüz idrak edemiyorlar
Volmine Hamzaekrem iyi ya diyorki hep böyle ben götürürsem hiç dışarı çıkamayız ki . Bir saatte bir nerde çiş yaptıracağım
Volmine Anne_6 zaten bezi tutmak istemiyor asla günde kaç kere çıkarıp atıyordu. Dayamadık düşün her sat başı peşinde koluyordum bezini bağlamak için istemiyordu.
Anne_6 Volmine külot bez kullanıyoruz bir yaşından beri. Şu an için istememe durumu olmadı daha. Çıkaramıyor da. Bizimkinin bez daha çok işine geliyor sanırım 😂
Volmine Anne_6 yok kuzu kilot bezdir çıkarıyor deliyor eliyle çok fena onuda çıkarıyor . Düşün çıkarana kadar deliyor yere döküyor 🤷♀️