merve5561 Merhaba kızlar kızım 4 eylülde tam 3 yaşında olacak 12.5 kilo boyu da 95 cm bir şey yediremiyorum 2.5 yaşında 10 kiloydu fortini mama vererek aldı 2.5 kiloyu 6 ayda bizim kadar zayıf olan var mı moral istiyorum artık moralim çok bozuk
SaremAselim_0817 merve5561 yalnoz değilsin 2 yaşından beri 13 kilo yok almıyo kilo ki yemiuoda yese de kuş kadar onu da eritiyo malesef bi kaç hafta geçsin de balık yağına başlıcM
demirboy merve5561 günde kaç tane verdiniz acaba fortini. Ona devam etseniz almaya devam eder aslında. Bilgim yok ama yemeyen çocuk bazen kreşe falan başlayınca yemeye başlayabiliyor az az. Yemeyen çocuk çok zor maalesef bir 6 ay daha kullansanız güzel toparlar bence
Esdoel merve5561 yemeklerini kemik suyuyla yapabilirsin hem faydalı hem kilo aldırır. Birde balık yağı denedin mi
busra_54 33 aylik ve 11 kiloyuz bizde kilo alamıyoruz hiçbirşey yemiyo çünkü 2 ay kadar pediasure raporlu mama kullandık onu da sevmedi 10 iken 11 oldu daha da almadı. O kadar canim sıkılıyor ki
merve5561 busra_54 hep az mı aldı kilo benim kızım 2870 doğdu ilk 4-5 ay çok güzel kilo aldı 6 aydan sonra ek gıda hiç yemedi 16 aylık olana kadar İnan sadece emdi bir lokma yediremedim 1 yaşında 8 kiloydu işte fortini mama yemese almayacaktı bu kadar bile dr yedir diyor sadece nasıl yedireyim kahvaltı yok sadece kuymak ya da tost istiyor bitiremiyor öğlen yarım kase çorba anca içiyor akşam da 3 köfte böyle zaten nasıl kilo alsın
merve5561 SaremAselim_0817 ben balık yağı da verdim 2.5 yaşına kadar möllers kullandım yok iştahı açılmayan çocuk açılmıyor sizin yine 2 yaşında 13 müş bize göre iyi 3 yaşında 12.5 kilo persentil tablosuna bakmak istemiyorum moralim bozuluyor
busra_54 merve5561 3410 gr doğdu ilk aylar güzel aldı ek gıdaya geçince kilo almamaya başladı. 1 yaşında 8 kiloydu . Istahsiz bir bebek zaten ill zamanlar zorla yediriyordum ama şuan artık büyüdü onu da yapmak istemiyorum keşke başlarda da yapmasaydım ama hic birşey yemiyordu oturup ağlıyordum yani. Yemeyen cocuk çok zor allah yardımcımız olsun
merve5561 busra_54 evet hiç zorlamadım ben de dr zorlama daha kötüye gider dedi ama benim sinirlerim yıprandı artık
merve5561 demirboy günde 2 tane yazdı dr ama bazı gün 1 tane içiyor bazen 2 tane evet onu içerse alıyor kilo ben de üzülüyorum normal yemek Yeşim diye uğraşıyorum ama böyle de kilo almıyor
demirboy merve5561 ben de veriyorum fortini ama raporsuz kendim alıyorum %15 te olduğu için çıkmadı bize. Benimki içmediği için bir şişeyi gün içinde bölerek verdim ama bu sefer de yemesi aZaldı baya. Şimdi gün içinde yemek yedirip akşam yatmadan bazen tam bazen yarım şişe içip uyuyor. Öncelik yemek daha iyi tabi ama benimki yemeklerden kilo almıyor maalesef
merve5561 demirboy neden yazmadı acaba canım ben özele götürdüm hemen yazdı dr hatta kendi dedi mama yazayım diye 3 aylık yazdı aslında ama pandeöiden dolayı 6 aydık alıyoruz bitmedi raporu parayla çok pahalıya gelir
merve5561 Esdoel ah yapmam mı ilik suyuyla yapıyorum zaten ama çok seçiyor yemek bazı yemeklerin tadına bile bakmadan reddediyor bu yaşta hala masaya oturmaz mesela yendiği belli şeyler var sadece onlardan da az az yer
Serapesen Benim kızmda 3 yaş 3 aylık 14 kg hiç birşey yemiyor aç aç duruyor resmen yeidremiyorum üstelemiyorum da artık akışına bıraktım zayıf olacak demek ki
merve5561 Serapesen ben de bıraktım akışına zaten baya oldu bırakalı çünkü baktım sadece ben üzülüyorum değişen bir şey yok
demirboy merve5561 size yazdığında persentilde kaçtaydınıx. %10 un altına yazılıyor dedi bana bende özele götürdüm ama yazılmadı maalesef
Dorukuzey merve5561 bizde 8 eylülde 3 yaş olucaz 14 kiloyu hiç geçmemişti 1 senedir 105 cm boyu ama aşırı zayıf kemikleri elime geliyor yiyorda ama asla almıyor