Seliminanesi Arkadaşlar konak olmaya basladi bebeğimde neler yapabilirim tavsiyeleriniz birde tarayınca çıkıcak gibi ama bıngıldak filan olunca dedirğin oluyorum yavaşça tarasam sorun olmaz değil mi ? Çokta hassas cildi kızarıveriyor hemen
Balannesi Seliminanesi Bebek yağıyla ıslak olana kadar bi güzel yağlayın😊 Ertesi gün yıkayıp fırça tarakla tarayın yumusayanlar cıkacaktır
Oaoa Seliminanesi canım benim oğlumda da saç derisinde sarı sarı çıkmıştı banyodan önce zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp macun haline getirip kafasına sürdüm nemlendikten sonra da ters yönde tarağıyla taradım hafif hafif banyodan sonra tertemiz oldu ve daha da çıkmadı çok şükür
Ugggg Seliminanesi eğer kizariyorsa üst üste surekli tarama onda ben zeytin yağında biraz karbonat koydum taradim sonra banyo yarım saate yakın durdu uc-dort banyo sonra hiç kalmadi
meltemineLduru Seliminanesi bebeğin ne kadarlık. Benmknde se ckmyaa başladı arko krem sürdüm 3 4 dkka snra taradım çıktı
Seliminanesi Balannesi fırça tarafımız var evet onla çıkar mi ki bi tane daha var tel tarafı oda bebeğin ama tamda başı olunca çok yapamadım
Seliminanesi Ugggg Aynen hassas bi cildi var kızariyo hemen tarağı tel tarak mi kullandınız ben çokta tarayamadım bıngıldak olunca
Ugggg Seliminanesi ince tarak vardı evde boya seti almıştım onun tarağı bide şöyle.oluyo tariyosunya o an bişey olmuyor bırak on dk sonra bak kıpkırmızı o yüzden mesela üç beş kere ileri geri Tara bırak bişey olmaz banyoda kendiliğinden gidiyo bide banyodan sonra Tara zaten kabarıp kalkiyo
Seliminanesi meltemineLduru 48 günlük canım kaşlarında vardı önceki banyo yapınca elimle hafif yaptım çıkı az bisey kaldı şimdi başında ama başını taramaya çalıştım tel tararağı var çıkıcak ama tarayamadım
Minnakelifim03 Seliminanesi banyo yaptirmadan önce zeytinyagi sur hafifce ovala ve ince erkek taragiil ile sacinin tersine dogru tara konak falan kalmiyor heosi cikiyor canım. ( tarağı bastırmadan yaparsan bıngıldağına zarar gelmez) 😊
Alazcns Seliminanesi hiç korkma canım doğal zeytin yağı sür kafasına biraz bekle 10 dk bile yetiyor geriye doğru tara yavaşça çok bastırma zaten geliyor konaklar taradikca
Oaoa MetehanSevda evet canım geçiyor tek seferde kurtuldum çok şükür tertemiz oldu kafa derisi daha da tekrarlamadı
Aybukealtintas Seliminanesi zeytinyag ve biraz karbonatı karıştırıp sürdüm, yarım saat bekletip dus aldırdım, dustsn 2 saat sonra iyice kabardı, konak taragı ile taradık hiçbirsey kalmadı
Seliminanesi Cevlariniz için teşekkür ederim bende öyle yapıyım zeytinyağı sonra duştan sonra tariyim bastırmadan 😊
ZeynoEylul24 Seliminanesi en güzeli saf zeytinyağı ile inçe uçlu tarakla ters yöne doğru hafifçe tara. Zeytinyağı yumuşatır tarakla tarafımca konaklar kalkar.
Seliminanesi Leylifer02 ilk defa duydum dermatiti nedir kaşlarinda vardı evet ama geçti denilecek kadar azaldı bide başında var başında ki de az miktarda