_SerenN_ Herkese merhabalar 🥰🥰 İzmirde sünnet yaptırmak istiyorum 23 günlük oglum var tavsiye edebileceğiniz devlet hastanesi, Özel hastane veyahut klinik mevcutsa memnun kaldığınız yerleri ve fiyatları yazabilir miziniz rica etsem 😊😊
Yorgunannee_dd _SerenN_ benim oğlumda 7 günlük 40 mızın çıkmasını bekliyorum baya araştırdım bornovada bir klinik vardı birde can hastanesinde Erdem bey var instagramdan takip edebilirsin günde en az 4-5 sünnet yapıyor yaptıranlara sordum yazdım herkes çok memnun fiyatı 2000 tl kısmetse orda yaptıracağım
Eesay _SerenN_ Ahmet Bekerecioğlu na yaptırdık. 1000 lira almıştı 1 sene kadar oldu. Çok memnun kalmıştık biz.
_SerenN_ sukayhanacar fiyatı nedir acaba kuzum birde yenidoğan sünneti yapıyorlar mı bazıları 3 aylıktan önce yapmadıklarını söylediler ilk çocuk oldugu için hem çok stresliyim hemde tedirgin 🤔
sukayhanacar sukayhanacar ay kusura bakma canım geç gördüm. Valla sünnet işi aslında en önemli operasyon erkek bebeklerinde cok profesyonel yapılması lazım. Evet yenidoğan yapıyolar yanlış hatırlamıyom 2.000₺ ücreti
_SerenN_ Yorgunannee_dd bende can hastanesine çok yakınım çok güzel ve temiz bir hastane ama fiyat olarak biraz yüksek buluyorum açıkcası
Elifumut1617 Bende ızmirdenim 3 aylık oğlum ama özelde para verilince olan sünnetle devlette arasında ne fark var soylermisiniz hiç bilmiyorum bu konuyu
_SerenN_ Elifumut1617 kuzum inan bende bilmiyorum tek bildigim devlet hastanesi ücretsiz yapıyor özel hastane de faiş fiyatlar çekiyorlar devlette yaptırmayı istiyorum ancak pandemi dolayısıyla yapmıyorlarmış 2 tane hastaneye sordum acil bir süreç olmadan sünnet yapmıyoruz dediler
Yorgunannee_dd _SerenN_ yani fiyat olarak evet baya yüksek kliniklere sordum bir kaç yere 1.500 den aşağı pek yoktu bende cana yakınım Bornova Alsancak tarafına gidip gelmesi kontrolü vs aynıya denk gelecek diye tercih ettim hem drun çok iyi olduğunu söylüyorlar ama daha uygun bir yer bulursam tabiki oraya yaptırırım
Akinezgi İzmir sünnet klinigi Bayraklı’da doktor Melih Yildiz ben cok memnun kaldim fiyati da uygundu
_SerenN_ Akinezgi buradaki formlardan okumuştum bu doktoru herkes tavsiye ediyor gitmeyi düşünüyorum açıkcası fiyatı tam olarak neydi acaba hatırlıyor musunuz
_SerenN_ Yorgunannee_dd bende muaynemizi hep cana yaptırmıştım dogumu memleketimde gerçekleştirdim memnundum oldukça ben daha yeni araştırmaya başladım en fazla 20 dk sürüyor vs diyorlar gerçekten fiyatlar öyleyse yapacak bişi yok mecbur yaptıracagız erkenden yaptırmak çok önemli hem ilerde psikolojik bir sıkıntı çekmez hemde küçük oldugundan dolayı çok daha çabuk iyileşme oluyormuş
Elifumut1617 Anladım bende görmüştüm klinikte öyle yazı birde ailede esimjn babası eve sünnetçi getirip yaptircakmis elitinin oğluda var acaba oda uyuşturmadan yapmaz dimi maddi durumum yok zaten özelde yaptıracak ama korkuyorum ufacık oğlum canı elbet yanacak ama çok yansın istemem 😔😪
Akinezgi Elifumut1617 inan benim oglum uyurken suneet oldu 1 dk anca agladi sadece ilk çiş inde yandi sonra 3 gune iyi oldu
_SerenN_ Elifumut1617 eskiden hep eve gelip yapıyorlarmış zaten korkma birşey olmaz allahın izniyle bende tereddüt ediyorum küçücük nasıl yapılacak vs diye hem de dikiş vs atıyorlarmış galiba ☹️ büyüyünce yaptırırsak hem acıyı daha çok hisseder hemde psikolojik olarak kötü etkilenebilir o yüzden erkenden aradan çıkarmak bence en saglıklı olanı
_SerenN_ Akinezgi inşallah bizimki de öyle olur zaten küçücük tereddüt ediyorum ama erken yapılması her zaman dhaa saglıklı bizimki de acımadan geçer ve umarım hemencecik atlatırız 🙏🙏☺️
Elifumut1617 _SerenN_ bende erken olması tarafındayım da dikiş özel hastanede atılmıyor mu evde yada devlette mi atılıyor o farkı anlayamadim
_SerenN_ Elifumut1617 sünnete atılıyormuş genel olarak özel yada devlet fark etmiyor bende buradaki postlardan okumuştum