cansuakyz Anneler merhaba. Emzirirken limonlu su veya soda içebilir miyiz gaz yapabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
tugbahy6 cansuakyz ne çok süt yapan şey madensuyudur beypazarı limon yemeyin içmeyin ekşi tuzlu şeyler sütü azaltır
Angel_45 cansuakyz soda sanırım sütü arttiriyodu mineral açısından da zengindi ben içiyorum. Limonlu su da detoks gibi olduğundan pek onerilmiyo sanırım fazlası yanlış bilgi vermeyeyim yine de
SB_ cansuakyz Soda gaz yapar Suyunun içine dilim limon atabilirsin Aksine limonlu su emziren bur anne için en sağlıklı içecek internetten arastira bilirsiniz
zeyzey77 tugbahy6 Maden suyu süt yapar tuzlu şeyler süt azaltır diyorsun. Maden suyunda ki tuzdan haberin yok galiba
cansuakyz Angel_45 gwz yapma ihtimali var mı acaba ben yapar diye tüketemedim hiç hamileyken çok içerdim inanılmaz yarardı
tugbahy6 zeyzey77 allah aşkına yaaa farklı bir şey demekki sen İbrahim saraçoğlundan daha mı iyi bileceksin en iyi süt yapan şey maden suyudur için
zeyzey77 Cgdmltr93 Evet canım hatta düşük tansiyon olana maden suyu iç derler . Tansiyonu yüksek olana maden suyu içme derler . Hamilelikte de maden suyu ne kadar faydalı olsa da içerisinde tuzdan dolayı fazla tüketilmesi durumunda ödem yapıyor
zeyzey77 tugbahy6 Ben sana süt yapmaz demedim. Sen söylediğine dikkat et çelişkili konuşma. Hem maden suyu süt yapar diyorsun. Hemde tuzlu şeyler sütü azaltır diyorsun. Maden suyunda tuz var niye süt arttırıyor o zaman. Boş boş konuşma