Burcualp Oglum iki yaşında iştahsız, bir şurup la tanıştım yani vitamin çinko balik yagi ve omega olan bir şurup 😍 adı ise Multifish plus 😍 mutlaka deneyin annelere tavsiyem
Emirevin Burcualp mrblar oğlum 1yaş 1aylık ben de kullansam uygun olur mu acaba çnkü oğlum aşırı derece de iştahsız ne versem yemiyr
Deleted12 Burcualp ya benim de oğlum 8 aylık hep yerdi bu ara ağzını kilitliyor yemek istemiyor verdiğim zaman ağlıyor neden acaba.
Burcualp Emirevin isterseniz doktoruyla görüşün ama zararlı olacağını sanmıyorum vitamin balık yağı ve cinko var icinde cok memnun kaldim 🤗
Burcualp Deleted12 dişleri çıkıyor olabilir mi azı dişler biraz yemeyi zorlastirabilir dis etleri açıyordur belkide 😔
Deleted12 Burcualp evet üst dişleri çıkıyor alt dişleri çıkarken zorluk yaşamadı ama üstler çıkıyor şimdi yemek istemiyor kaka yapmıyor yaptığında da ishal keyifsiz bla bla bla
Burcualp Deleted12 bizim dişimiz ağrıdığında yemiyorsak onlarida zorlamamak lazim ama ana yüreği işte karni doysun yesin çabasında 😒 4.aydan beri kehribar takılı boynunda cok faydasini gördüm ben ne ateşi çıktı ne salyasi ne ağrısı maşallah 🧿
nilder Biz de o mucizeyi easyfishoil multi de bulduk 😊 zorla yemek yedirdiğim kızım şimdi acıktım diye yanıma geliyo :)