dygcm kızım şuan 19 aylık olmak üzere ilk adım ayakkabılarını vicco tercıh etmıstık bot almayı düsünüyorum ama cok kararsız kaldım lcwaikikde bi tane model begendım bılegın bıraz daha ustunde tam bılekten degıl ama gıyınebılır mı acaba 1 yasından beridir yuruyoruz marka mı alıyım cok kararsız kaldım onerısı olan var mı acaba 🌺🌺
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi dygcm İçi anatomik veya ortapedik olması taban desteklemesi mühim benim için. İlla marka olmasına gerek yok. Bir de çok ağır bir bot olmasın bunlara dikkat edeceğim. ☺️
bitterdelisi244 dygcm daha 5 dk olmus paylaşalı sabır :) elbet fikri olan vardır mutlaka :) benım kızımda 17 aylık ama bot almıcam bu sene lwcdan baktım bende bıtane somın rengi gordum hafif bılekte o hosuma gitti
dygcm bitterdelisi244 😅😅 dogru dıyosunuz aceleci davrandım galıba, bende somon rengi begendım aynı sekılde ama kararsız kaldım 🥴
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi dygcm Geçen cunartesi gittim flo’ya. Daha bot sezonu gelmemişti 2-3 haftaya gelir dendi. Gelsin bende gidip alacağım kızıma. ☺️
Uzaymekiii Bileği biraz geçsin ki tutsun çıkmasın, hafif olsun, kaymaz taban olsun, iç tabanı ergonomik/ ortopedik olsun su geçirmesin yeterli eğer bunları LCWaikiki deki bot karşılıyorsa alın tabi yoksa biraz daha araştırın 😌