AyseAlyamm Mavisimbenim hipp diyorum canım içeriği de temiz . Hatırladığım kadarıyla evolvia da yüksek derece de kolza yağı vardı
Mavisimbenim Bir aylığız biraz kilo alımı bence az gibi o yüzden evolvia kilo aldırıyor hipp çok doyurucu değil diyorlar
Uzaymekiii Mavisimbenim anne sütüne en yakın olan hipp. Evolvia nın içeriği temiz değil. Sırf kilo alsın diye içeriği temiz olmayan bişeyi vermek istemezsiniz diye tahmin ediyorum☺️ Bırakın zayıf olsun ama sağlıklı olsun herşey kilo değil☺️
Mavisimbenim Uzaymekiii sağlıklı olması önemli tabi de prematüre bi bebek olduğu için onu öyle küçük görmek beni endişelendiriyor kilo aldın toparlansın istiyorum biraz
Uzaymekiii Mavisimbenim doktorunuz eğer kilosuyla alakalı olumsuz bi yorum yapmıyorsa endişelenmeyin büyüyorlar hem de o kadar çabuk büyüyorlar ki ne ara büyüdü diye şaşırıyorsunuz sonra o yüzden rahat olun annesi güzel beslenmesi herşeyden önemli😌🌺
Sgma Ilaydaa Ben günde iki kere 60 CC veriyorum geri kalan zamanlarda emiyor ve benim bebeğimde prematüre. Anne sütüne en yakın olan mama hipp diye biliyorum o yüzden bunu tercih ettik