ZmrNsa09 Kızlar 11 aylık bebegim var yedigi seyleri çiğneyip ağzından atıyor çıldırmak üzereyim artık isine geldigi zaman cok güzel yiyo yutuyo ama genel olarak çıkarıyo nasıl düzelir bilen var mi yada basina gelen bana bi yol gösterin ya😔
daiysdiuy ZmrNsa09 2 yastan merhaba hala yutmak ıstemezse tukurur bende artık kendısıne temızletıyorum 😬😬 ama benımkı boyle davranısları kendı bırakır genelde bunun da gecmesını beklıyorum
ilknur_acr94 ZmrNsa09 oğlum 11 aylık durum aynı. Mecbur yemek yerken şalı açıyorum başka türlü onuda yemiyor.
Tokyo ZmrNsa09 merhaba bir yerde okumustum Siz ona yemicek gozu ile bakarsaniz oyle yaparmis bebek hissedermis hep daha olumlu yaklasin Beyninin kabul etmediginin faydasi olmuyormus Yemek saatlerini acabilirsiniz aralarini😊🙏 Zaten suan kesif zamani bir yasindan sonra ana ogunleri yemek Suan ya mama yada meme ana ogundur 🥰eminim duzelecek vazgecmeyin blw deneyin bizde ayni idikk
Cgdmltr93 ZmrNsa09 sana kahvaltı soframızı göstermem kafayı yersin 1 saat temizlemekle uğraşıyorum 14 aylığız hala öyle yemek yiyor. Az çok midesine gidiyordur napıyım
ZmrNsa09 daiysdiuy Evet tükürme de yeni basladı batmayan yer kalmıyo ayy cok zor bi durum ya ben sinirlerime hakim olamiyorm okadr degisik biseyler yapiyim belki sever yer diye yapiyorm gel gör ki agzindan atinca tükürünce bana geliyolar 🙆
cekoslavakporseleni daiysdiuy ahahaha aklıma şey geldi 4 yaşına gelmesine rağmen sürekli oyuna dalıp üşengeçliğinden altına kaçıran oğluna kendi kilodunu yıkatmış eşimin kardeşi 😂😂 o günden sonra bir daha kaçırmadı 😂😂😂
daiysdiuy ZmrNsa09 bence takmayın cocuk o daha. benımkı onceden mama sandalyesiden yemeklerı haydaaa diye atardı o bitti bu basladı. ama sahsen ben takmam oyle aeylerı. yerler temızlenır silinir bi süre sonra zaten unutur. kendinizi yıpratıp cok tepkı verırsenız daha uzun süre yapıyorlar
ZmrNsa09 ilknur_acr94 Bende her ne kadar cocugum yokken milleti yadirgasamda suan kendim yapiyorm basina gelmeden konusmak kolayms cizgi film cocuk sarkilari falan aciyorm yoksa aninda sıkılıyo kalkmak istiyo
ZmrNsa09 Tokyo normalde cok rahat pozitf yaklasrdm ama son zamanlarda boyle yaptigi icin ister istemez fobi olustu😃kahvalti zamanlarindan korkmaya basladm🙈
Yeliz1905 ZmrNsa09 biz 13 ay bitti v nerden çıktıysa son zamanlarda benim kızımda çiğneyip tükürüyor yani son 2 aydır aynı kiloda ama saglıklı çok şükür canı isteyince gayet güzel yiyor 😊