Anneyim_35 Koltukta uyuyoduk 7,5 aylık bebeğim koltuğun kenarından kendini atmış gümm diye sese uyandım parke nin üstünde yatıyodu ve ağlıyodu çok korktum kafasında Bi şişlik yok sustu da bişey olur mu çok korkuyorum
2prenss_annesieliff_ Anneyim_35 en az iki saat uyutmayin. Gozlemleyin kusma gözlerde kayma varmı diye
Yagmuurr Anneyim_35 Yaaa sizi şuan o kadar iyi anlıyorum ki pazar günü bende 6 aylık bebeğimi ayağımda sallayıp uyuya kalmışım hemde yatağın üstünde bende düşürdüm bebeğimi ve güm sesi uyandım dediğiniz gibi lütfen korkmayın sakin kalın ben hemen doktora götürdüm 4 saat uyutmayın takip edin fışkırarak kusma gözlerde kayma göz teması veya sizi takip etmiyorsa direkt araştırmaya götürün demiişti çok şükür bişey olmadı sizde böyle takip edin Allahın izniyle bişey olmaz inşallah çok geçmiş olsun 😔😔😔
Katarsis Anneyim_35 takipte kalın ya da içiniz rahat olsun isterseniz doktora da götürebilirsin çok geçmiş olsun
Cnnt000 Anneyim_35 Kusma ateş şiddetli ağlama gibi durumları 24 saat içinde gözlemleyin. Ama inşaAllah bişey olmaz. Benim kızım koltuktan düştü 2 kere. Yataktan düştü. Mama sandalyesinde 2 kere düştü. Ama çok şükür bişey olmadı. Ama siz yine de dikkat edin. Bi kaç saat uyutmamanızda fayda var
Anneyim_35 Yagmuurr aynı şeyleri yaşamışız resmen teşekkür ederim yalnızım eşim bugün işe başladı o yüzden götüremedim şuan ama takip edicem inşallah bişey olmaz
mmek_2014 Fışkırarak kusma gözlerde kayma bilinçsiz bakma gibi bir durum olursa hemen doktora gidin. 2-3 saat uyutmayın tepkilerini takip edin
Anneyim_35 mmek_2014 teşekkür ederim emzirmicem oyun oynamayı denicem şuan uykusu var çünkü emerse hemen uyur takip edicem teşekkür ederim
Anneyim_35 Cnnt000 şuan kötü hiç Bi belirti yok şükür emzirmedim uyumasın diye kahvaltı yaptırdım 1,5 saati geçti sayılır düştüğünde beri ama uyumak istiyo durmuyo artık
Eymencvk Anneyim_35 geçmiş olsun takip edin şu sıra formda hep bebegmi düşürdüm postları görüyorum rabbm korusun hepsini
Anneyim_35 Cnnt000 çok şükür hiç Bi sıkıntı olmadı çok korkmuştum parkenin üstüne sırtı üstü düşmüştü ama şükür bişey 5
Cnnt000 Anneyim_35 Ayy Allahım korumuş çok şükür bişey olmamasına sevindim. Daha dikkatli olmak lazım