Cheddar zeynepalp @AtaVeAnnesii @Med @daiysdiuy @Laden @AyPerisiVeGokPrensininAnnesi @Deletedmom_36 @tatlisert @Deletedmom4444 @Pinarmete aşı olamadık yeni covid geçirdiğimiz için 1ay ertelendi 🤷♀️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar Henüz olmadık 1 ay sonra bizimde var. Zaman ne hızlı ya. Şunu da olalım bitsin,bıktım aşı yaptırmaktan. 🙈 Haberdar edersin nasıl geçti aşı olur mu?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom4444 Ya bitsin diye dört gözle beklerken yeniden başlamaya hazır değilim ya. 😂 2 yıl daha aşıya gidicez. 2 yıl sonra kızımın yine 4 yaş aşısı gelmiş olacak. Bu döngü bitmeyecek galiba. 😂
Pinarmete Cheddar bizde bisey olmadi ilk basta biraz uyudu bayagi bi sonra ateşi sadece 37 ye kadar çıktı o şekilde atlattık
Deletedmom4444 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ah bende tam kurtuldum derken Tuğra ile baştan başladık.🙄
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar A doğru hastalık atlatınca erteleniyor. Bağışıklık kuvvetlensin toparlansın diye
Serapveminikleri Cheddar bebeğe göre değişiyor kimisi rahat geçiriyor kimisi ateş ve huysuzluk eğer diğer aşılarda ateşi çıkmamışsa bunda da çıkmaz
Deletedmom4444 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ah valla sorma zaten aşılara çekinerek gidiyordum.Sahra sondu benim icin nasip iste rabbim basla tekrar dedi 😬