Zuayve Sevgili anneler bebeginizin gaz sancıları ne zaman başladı.? Hafifletmek için en faydalı yonteminiz nedir? Paylaşabilir misiniz?
Busrayaman @Zuayve Bizim 2 haftalikken basladi suan 40 gunluguz hala var ama eskisi gibi degil anason kaynatip bir iki cay kasigi veriyorum cok rahatlatiyo bebisimi
Zuayve Busrayaman bebeğiniz erkek mi bide normal bildiğimiz anason mu tazesi yani. Bide bebek onu içebilir mi canım daha küçük ya
Mehtap42 Zuayve bu bitkisel içerikli gaz giderici ve Türkiye'de satışı yok,ben instagramda bi bayan var Amerika dan getiriyor ona sıparıs verip aldım memnunum şişede damlalıgyla bebegın ağzına damlatıyorsun çok gecmeden pat pat gaz çıkarıyor ve uyuyor
Busrayaman @[silindi] Doktorumuza tabiki de sordum ve internetten de baya arastirma yaptim eskiden annemler de bebekken veriyomus bana bende veriyorum cocuguma gercekten faydasini goruyorum
Busrayaman @Zuayve Bebegim erkek,ben aktarcidan aliyorum anasonu ve eski zamnda hep bebeklere verilirmis anason hem rahat uyutur hemde gazini rahat cikartir doktorumuzda verebilirsin dedi tabi herkesin doktoru bir degil siz yine de danisin derim
ArdaDanyalSara Bizimki 30 günlük sancımız çok fazla kaka yapamıyor. Aguline şurup ve Alle viando damla verdi dokturumuz onunla biraz rahatladı
ArdaDanyalSara Zuayve sağolun hemde nasıl zor oluyor. Ama bu dediklerim bitkisel. Kimyasal değil. Rezene,anason kimyon vs. Bunların yağları var. Bildiğimiz ilaçlardan değil
Busrayaman @Zuayve Yok toz degil kucuk tanecikli birsey aktarciya sorsan verir sana yada internetten anason diye yaz gorursub fotografini