yokbecanim HeartShapedGlasses memeyi bıraktıktan 1-2 ay sonra düzgün uyumaya başladı.ama hala gece uyanır su ister ya da yanıma gelir yatar.
Momkids HeartShapedGlasses henüz geçemedik 16 aylık olmak üzere. Emziriyorsanız daha geç geçiliyor o sürece malesef
yokbecanim HeartShapedGlasses 3 yaşına girmek üzere.sizin bebeğiniz küçüktür muhtemelen ama bilerek yazdım .26 aylıkken memeden kestim ve kesene kadar o 26 ay boyunca geceleri defalarca uyandı 😬hatta en son meme ağzında uyuyordu o yüzden kestim
svvlata HeartShapedGlasses Kızım 4 aydan sonra geçti şuan 7 aylık gece sadece 1 kere mamaya kalkıyor.
CansuReis HeartShapedGlasses 11 aylık şuan delirmemek için kendimi zor tutuyorum. 06:30dan beri uyanık. Ve gece sayamadığım kadar çok uyandı. Delirmek üzereyim yok mu şöyle bitkisel bi ilaç ne bileyim yan etkisi olmayan bi ilaç artık uykusuzluktan eklemlerim ağrıyor
HeartShapedGlasses CansuReis bitkisel bir şey bilmiyorum maalesef papatya çayı falan bu ayda deneyebilirsiniz belki. Çok zor uykusuzluk