Sfanr Sütümun azlığı yetmezmiş gibi şimdide meme reddiyle uğraşıyorum artık ayakta durcak gücüm bile kalamdi bebeğim bir aylık meme ve mama yaptık hep iki gündür gogsumu red ediyor istemiyor napcagomi şaşırdım
SedaMeyra Sfanr ten ten temas edin. Daha minicik yavrunuz. Her gjn yarim saat 45 dakika ust bedeniniz ciplak ıkinizinde sakin binortamda sessizce vakit geçirin. Ona sessizce sevdiginizi söyleyin vs.
Aylinsssmom Sfanr biraz zaman gecsin yapisik yasayacaksinz canim.bizde oyleydk simdi 14ayluk ve hala uzerimde
luppoyanak Sfanr canım bebeğin daha çok küçük memeyi direk ağzına sokmaya veya bebeğin başını direk memeye götürmeyin bi damla sütü yanağına sıkın bekleyin zaten aranıyor o sırada yanağına göğsünüzü yanaştırın bebek bulur 😊
Deletedmom5454 Mervekaynak adetli olunca öyle mi yapıyor ben adet oldum bugün ve ağzından sürekli memeyi atıp durdu bunun ne önemi var 🤭🤭
Sfanr SedaMeyra yaptım sabah onu birde sarılık falan geçirdik doktor biberona alismaz 3 ay bilmez birşey bebekelr diyordu sorun olmaz demişti ama alıştı herhlde
Aylinsssmom Sfanr dogru soyluyir 3ay bilmez.bizde hem meme hem biberon gidiyorduk 3ay ful biberon yedi,sora hop memeye donus
Tsengonul Aylinsssmom siz de mi yaşadınız meme reddi ne kadar sürdü biz 2 buçuk aylığız yaşıyoruz bana geçecek diyin lütfen😢
Aylinsssmom Sfanr ilk 3ay da sadece 3defa emmisdir beni,sagarak besledm+mama.sagmakdan sutum doldu tasti,mama kesdim,sorada yetisdiremiyrdom sagmayi sutum fullasti iyice bende memeye dinus yaptrdm
Sfanr Aylinsssmom inslalah bırakmaz valla çok üzülürüm sütümü de artırmaya çalışıyorumm bir yandan onun sıkıntısı var mama öcü değil ben annemi bir ay emmisim mama ile Büyümusum ama aşırı gazlı bir bebek emdiği zaman gaz sorunu çok az oluyor mama aldığı zaman daha fazla gazlı oluyor sanki sinremoyor mama rahatsız ediyor gibi düşünüyorum
Sfanr Aylinsssmom hangi süt sağma makinasını kullandınız acaba benm manuel var e bebekten almıştım e bebeğin markası imkansız sagmam yani çok zor cikariyor
Aylinsssmom Sfanr ben hicbir makine kullanmadim Elle sagum yapdim sadece,makinem vardi dogru Philips fakat sutumu azaltdi diye biraktm
luppoyanak Sfanr aslında bilmediğimizden kendimize çile çektiriyoruz 😄 bende ilk başlarda yanlış emzirmekten göğüslerim hep yara oldu açıp izledim uzman bi çocuk doktorundan YouTubeden tamamen kendime eziyet etmişim bi haftadır öyle rahat ağrısız sızısız emziriyorum çok şükür bende orda izledim biz ağzına soktukça reddedermiş bebek
Aylinsssmom Sfanr sutum cogalinca valla yarim saate 120 cc sagiyordm goguslerm cok doluyordu elle sagim sutu uyardgi icin baya cogaliyor