Sares Doğumdan sonraki muayenede neler yapılıyor? Dr.um 1 hafta sonra gel dedi. Normal doğum bu arada
-Gizem- Sares çatala oturuyorsunuz ultrason cihazıyla rahim toparlanmış mı diye bakıyor kanama kontrolü dikiş kontrolü öneriler ve kapanış
SedaMeyra Sares vajinal muayene yapiyor insallah her sy yolundadir. Kafaniza takilanlari sorun. Size cinsel birliktelige başlayabilirsiniz veya az daha bekleyin diyebilir. Korunma yonteminizi sorunuz
mza61 Sares ben sezaryendim birike ultrasondan baktı rahim toparlandımı diye birde 2 ay ilişki yok dedi :)
ArassMom_ Sares Vajinal doğumu bilmiyorum. Ben sezeryan yaptım normal karından ultrasonla rahme baktı dikişler rahim nasıl diye.
Bebegmmm Sares Bende ilk çok gerildim ay gene mi orayı acicam ben yaa dedim hatta çatalı görünce. Neyse ki hiç ağrı sızı olmadan smear testi yaptı 3 dklik bişey sonra bitiyor.
Mom525 Sares hem ultrasonla karnınıza hem vajinal muayeneyle dikişleri kontrol ediyo korunma yönteminden bahsediyo ilişki süresini söylüyo bana bide 2 sene çocuk yok demişti 😀
Sares Peki acımıyo mu şu an çok korkuyorum vajinal muayeneden daha dikislerim iyilesmeden ürpertiyo benii 🙄