KutayinAnnesiii Hanımlar öğlen test yaptım tek çizgiydi 1 saat önce bakayım Bi dedim 2. Çizgi silik çıkmış. Alt üst olmuş durumdayım başına gelen var mı bebeğim 5.5 aylık ve olursa 4. Olacak 😔
Sedeeff KutayinAnnesiii benim gebelik testimde silikti ama hamileymişim. İlk hamileliğimi öyle öğrenmiştim muhtelemen vardır gebelik. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle 🙏🏻
EJDERYAA KutayinAnnesiii böyle durumlara çok üzülüyorum neden önlem almadınız . kötü oluyorsunuz sonra üzülüyorsunuz 😓
Aselipekveannesi KutayinAnnesiii adet öncesi silik cikabilir onemli olan ilk 10 dk testi tekrarlayin ve en onemlisi gidip kan verin
KutayinAnnesiii Sedeeff ben diğer çocuklarımda adet öncesi hep silik çizgiyle öğrenmiştim. Ama testi yapınca hemen beliriyordu silik çizgi bunda 5 dk bekledim çıkmayınca attım ama 1 saat önce Bi bakayım dedim silik çıkmış
prensler_-_ KutayinAnnesiii ah canım bende aynısını yaşadım çöpe attım yok diye baktım tekrar sonradan silik . Eğer çizgi pembemsi bir renk ise var demektir eğer sadece içi boş bir çizgiyse yoktur . Ben ordan anlamıştım
prensler_-_ KutayinAnnesiii pembe ise vardır canım hayırlı olsun hiç öyle ah vah etme şükret Rabbime sağlıcakla kucakla inşallah korunmuyormuydunuz
KutayinAnnesiii EJDERYAA çok haklısınız tek seferlik oldu işte o da denk geldi. Derler ya ceketimi atsam hamile kalıyor öyle birşey oldu bizimki. Hayırlısı rabbim den vardır bir bildiği
KutayinAnnesiii prensler_-_ normalde eşim korunuyordu m 1 seferlik kaçamak oldu o da denk geldi ama ben bekliyordum böyle birşey. Bakalım yarın tekrar yapacağım test rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
KutayinAnnesiii Hanımlar tekrar test yaptım yarım saat oldu negatif çıktı hala negatif regl olacakmışım gibi belim ağrıyor da olsa çıkardı herhalde 30 gün oldu regl olalı doğum öncesi 28 günde 1 oluyordum hep