1016b Arkadaşlar evime girince şöyle miss gibi koksun istiyorum tavsiye edeceğiniz kalıcı bir oda kokusu var mı ve ayrıca sağlıklı mı oda kokuları yani kendisi oda kokusu yapan bitkisel birşeylrtden öyle yapıp kullanan var mı
JUTENYA 1016b ben bi yerde yumoş kumaş kokusu görmüştüm kokusu güzeldi ama kalıcımıdır bilmiyorum bide sağlıksız diye düşünüyorum
Yenibebek_yenianne 1016b Evimize perde yaptırmak için bi perdeciye gittik geçenlerde. Allahim nasil guzel bir koku vardi ilerde anlatamam. Böyle temiz ferah. Adama sordum ne kokuyor çok güzel diye böyle İnternet kutusu gibi bir kutu. Onu getirip birakiyorlarmis her ay içindeki koku değişiyor 150 lira galiba aylik. Ama nasıl ferah nasil guzel bir kokuydu anlatamam. İsmini falan aldik adamın eve almayı düşünüyorum ben de.
GlyAtlas 1016b lcw var ama dolap kıyafetler için ben eve kullanıyorum harıka tavsıye ederım evıme gelen herkez soruyo mutlaka bide fısfıslı uzun sure gıdıyor
1016b JUTENYA evet aslında bende sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama yani temizlik kokusu hariç şöyle miss gibi ferahta koksun bi kokusu olsun istiyo insan evinin ☺️
1016b Yenibebek_yenianne Yenibebek_yenianne hımm acaba bizde netten falan ulaşabilir miyiz almak için markası var mıydı canım
3children1mom 1016b Eyüp sabri tuncerin “ japon kiraz çiçeği ” Febreze ’nin kiraz çiçeği olan çok güzel 🤭 Ben bunları kullanırım ☺️
3children1mom Mavilii Evet🙈 Memleketim aklıma gelir 😁 Birde hanımeli evimizin önünde vardı. Mis gibi kokardı 😍🤭
Rabiazulal 1016b bebiş olduğu için kullanma taraftarı değilim bn pek cnm ama misafir geleceği zaman kızımla babası balkona çıkar eve sıkarım havalandırırm
EbruOguz29 English home osmantus kullanirim yillardir. Salona, evin girisine ve lavaboya çok kalıcı. Birde lcw magaza kokusunu denemistim sandal agaci cubuklu olan da gayet guzeldi.
1016b Rabiazulal evet bende bebekten dolayı Kullanmak istemiyorum ama işte güzel koksun da istiyorum ev o yüzden hatta hazır ürün değil de doğal yağlardan falan böyle bişeyler yapılabilir mi diye de araştırıyorum