Merabalar öncelikle bi başlık da bulamadım ama cok bunaldim benim gibi anneler ne yapıyor merak ediyorum birazda içimi dokeyim diye yaziyorum🤗 13 aylık oğlum var aşırı hareketli zaten doğduğundan beri dogru düzgün ne kimse geldi ne biz gittik artık yavas yavas insan icine cikalim dedik yaz gelmesiyle ama yok cikamiyoruz ciksak bile yarim saat 1saat durup kaçıyoruz resmen gecenlerde esimin bi akrabasina gittik kadin uzanabilecegi herseyi kirilacak ne varsa kaldırdı ama bu sefer evde kedi var bi rahat vermedi devamli ona gitmek istedi cekiyor kulagindan kuyrugundan elinden alamiyoruz avaz avaz bağırıyor neyse kediyi aldi komsuya bıraktı biraz ağladı geçti derken eline de oyuncak v.s aldim ama bakmiyor bile bu sefer de cikti koltuga ordan da perdeye asılıyor perdeye tutunup yukari tirmanma derdinde malum fazla duramadik geldik parka gotursek ne salincak ne kaydirak sevmiyor hic biseyden memnun değil hep etrafta insanlara koşuyor virüs var ben korkuyorum cogu insan da alip hemen sevmek istiyor yahu virus var🤦 esimin arkadasi esi cocuklari falan sahile bi gidelim hem hava aliriz dedik orda da ruzgardan korktu baya bı ağladı sonra neyse baska yere geçtik oturduk ama etrafta da insanlar var zaptedemiyorum resmen bir ara kucagimdaydi indirdim cantadan emzirme önlüğü alacaktim ki bi baktim az ilerde oturanlarin arasina kosarak daldi çayını cekirdegini hep döktü 😔 yaa her çocuk böyle demeyin nolur ben böyle çocuk görmedim ne bi yere gidebiliyoruz ne birini cagirabiliyoruz esimle ben zaptedemiyoruz evdeyken o kadar degil ama sarki acarim dans ederiz oyun oynariz mesela egitici kartlar var onlarla baya ilgilenir 100 kelime var iste nerdeyse yarısını öğrendi hem söylüyor hem gosteriyor legolari sever falan ama resmen pandemi cocugu oldu evde durmaktan😏 bu hep böyle mi gececek sizler neler yaptınız böyle cocugu olanlar bana bisey deyin nolur😔