Papatya_Kizim 32 gunluk bebeğim uyurken sürekli ses çıkarıyor zor nefes alır gibi sesler ince sesler ve ağız şaplatma emiyor gibi sesler sizlerde de varmı acaba neden olabilir ondan da sürekli uyanıyor yatırınca en fazla yarım saat içinde kalkıyor özellikle nefes sesine takmış durumdayım sanki boğulur gibi sesler.
Melin16 Papatya_Kizim ayy benımkı de boğuluyor sanıyorum uykuda valla hııınk hııınk diye nasıl tarif edemiyorum burdan ama sürekli yaptıgı ıcın nor sl karsılıyprım artık.
Sila91 Benim oğlum 4 aylık. 1 aylıkken göğsünden hırilti geliyor sanmıştık. Cunku baya baya hırlıyordu nefes alırken. Doktor kontrolünde laringomalzi dedi. Gırtlak yapısı tam gelişmemiş. Büyüdükçe geçermiş. doktoruna bi sor,belkide bu tür bir şeydir
Melin16 Papatya_Kizim ben okumuştum 1aydan sonra sesler cıkarma ya baslaması normal diyordu günlük açıklamalarda bebegin. artık bize tepki vermeye baslıcakları için kendilerini hazırlıyormuslar agucuk falan zamanlarında yavas yavas gelıyor ya. Cünkü bizde su 10 gündür falan var o ses cıkarma olayı.
Papatya_Kizim Melin16 insan korkuyor sanki boguluyor gbı sesler hızlı nefes almalar. Bide ondan dolayı sürekli uyanıyor hala ayakta uyutmaya çalışıyoruz 🙄
Melin16 Papatya_Kizim bizimde bugün hiç uyumadı doğru düzgün hep ağlayarak uyandı 20dk bir hep kalktı ama cok sükür akşam 9da bir uyudu sımdı uyandırdım emzirmeye bakalım geri nezaman uyucak 🙂