Saresi Mnlannesi bir kere giydirirken annem yanlışlıkla çekmişti. Bir daha emene kadar içim içimi yedi 😂 sonuç hiçbir şey olmadı çok şükür ☺️
anayimbenana93 Mnlannesi Ben bunu sürekli yapıyorum oyun oynuyoruz çekerkende değişik sesler çıkarıyorum ağzınla kahkaha atıyor bebeğim 5 aylık ne oluyor ki meme çekince (emzik bu arada meme dediğiniz dimi ?)
Asilturk Mnlannesi Endişelenmeyin hiç bir sey olmaz çekmeniz gereken durumda da parmağınızı bükerek damak arasına koyarak cekebilirsiniz
Asilturk Mnlannesi eskiler damagı düşer der ona benzer birsey mi duydunuz duyduysanız da unutun hiç birsey olmaz ama cekmeniz gereken durumlarda olacak dedğim sekilde nazıkce cekebilirsnz
Melin16 Mnlannesi Hiç duymadım öyle bişeyi ben cevremde. Belki tıkanır diye yorlardır sanıyor bısey olacagını sizde takılmayın yani herkes yapar bunu ve en az 1 kez yapmıstır yani.
Mnlannesi Asilturk ya söyle bir durum oldu ben yanlışlıkla çektim ve çektikten sonra sürekli emmek istedi sürekli hiç uyumadı onla alakası var mı acaba kafayı yiyeceğim
Asilturk Mnlannesi yani tam doyma aşamasında olabilir sizin cektiğiniz zaman belki uykuya dalacaktı uykusu kactı onun dısında birsey olmaz korkmayın bu kadar