Nyles2019 59 günlük bebeğim var anne sütü sarılığı oldu hala geçmedi doktorum merak edilecek birşey yok dedi ama başına gelen varmı? Ne kadar sürede geçti?
Glsmm Nyles2019 evet bizde anne sütü sarılığı olduk 38 günlük kızım doktorumuz 3 aya anca geçer dedi her ay kontrole götürüyoruz
Nyles2019 Glsmm bir sıkıntı olmuyor değil mi korkuyorum bazen annem aç kaldı ilk zamanlar ondan diyor ama anne sütü sarılığı farklı birşeymiş anne sütünden geçiyormuş.
Nyles2019 NhL inşallah korkuyorum birşey olacak diye ama bir sıkıntı olmuyor değil mi bol bol emziriyorum.
omeriminannesi Nyles2019 bizim oldu 2 aydan sonra geçti canim 10 gün sonra 3 aylık olacak şimdi görenler artık sarılık kalmamış diyor rahat 2 buçuk ay sürüyor
Nyles2019 omeriminannesi gözlerinde hala sarılık var yüzünde de var bizimde 2 aylık olmamıza az kaldı bol bol emziriyorum inşallah kısa sürede geçer.
Glsmm Nyles2019 tam olarak anne sütü sarılığı nedir açıklayan yok her 2 saatte bi uyandırıp emzirşyorum Benim de korkum bi sıkıntı çıkarması yarın gideceğiz kontrole bakalım inşallah geciyordur. Rabbim bebişinize şifa versin
NhL Nyles2019 stresli bi süreç oluo ama aynen bol bol emzirin ve yükseldigini düşündügünz anda beklemedn mutlaka doktora götürün..
omeriminannesi Nyles2019 bizim gözlerinde yoktu ama yüzü sarıydi inşallah sizinde en kısa sürede geçer
Nyles2019 Glsmm anne sütünden geçiyor canım açlığa bağlı değil anne üstündeki bazı maddelerden geçiyor bazıları 2 ay bazıları 3 ay sürüyor.