38-ruyam Merhaba arkadaşlar Sütüm var ama goguslerim cıvık gibi ama sutumde akıyor zannediyorum ki Sütüm bitcek varmi sizlerde böyle olan
SimayT 38-ruyam Sütünde problem yok göğüsler alışıyor sadece bebeğin bez sayısını kontrol et 5 in üzerinde değişiyorsa sorun yok için rahat olsun 🙏💜
Dgndrmz 38-ruyam normal canım ilk başta meme süt üretimini çok yapar cocuk az emer serttir göğüs sonrasında meme cocugun emdiği kadar üretmeye başlar göğüs yumusar
Zamirazerya Gögüsleriniz ilk zamanki gibi sert olmazlar. Zamanla terbiye olurlar. Sütünüz var sütünüz güvenin.
Papatya_Kizim Bende hiç çektiğini anlamıyorum sanki ucunu alıyor gıbı hep yara hep acıyor komple nasıl alır ki bebek agzı kucuk zaten bide dogru alınca da yıne acı sızı olur mu acaba ayırt edemiyorum doyuyor mu yoksa yorulunca mi bırakıo dıye
38-ruyam Dgndrmz peki aç kaldığını anlaya bilcekmiyiz kızım meme düşkünü biraz emmesede ağzında emzik niyetine kullanıyor
Dgndrmz 38-ruyam o senin kokunu almak için seninle temasta olmak için yapıyo canım çişli bezinden anlayabilirsin doyup doymadığını ve aylık kilo alımından anlarsn canım. İleriki zamanda susadıkça iki çekicek bırakcak özlediğinde canı acıdıgında herşeyde emecek 😂😂