Melihaakol Bebeğim 45 günlük 1 haftadır uyku sorunu yaşıyoruz zor uyuyor saatlerdir uyumadığı oluyor uykusu var gözü gidiyor ama hemen uyanıyor dalamiyor uykuya, doktora götürmeli miyim ne yapmalıyım???
Tuba Melihaakol 5 hafta atağından kaynaklı olabilir.. benim oğlumda o dönem öyleydi, sadece kucakta salladığım kadar uyuyordu oda belki 30dk falandı. 1-2 hafta sonra düzeldi ama geri 🥰
Esra-ozsusam4 Melihaakol maalesef kuzum uyumuyorlar cok zor uyuyorlar :) sabır diceksin dayancaksın bir sekılde uyutcaksın, ataklar dişler büyüme gelişme hepsi arka arkaya geliyor. onlarda bir sekıl de atlatmaya calısıyor evet cok zor ama dayancaz..
bebiskoooo Melihaakol gece ile gündüzü ayırt ediyor atak haftası canım bebeğin büyüyor sevinmelisin bence bol bol öp kuzum bu zamanlarda
Melihaakol Tuba Tuba ay inşallah bir sıkıntısı yoktur yeni anneyim ilk tecrübem haliyle enside oluyor bakalim duzelmezse doktor yolu görünüyor Tesekkur ediyorm cevap için 😇
Birbebekkkbircicek Melihaakol benim bebeğimde öyle su an uyutmaya çalışıyoruz olmuyor gündüz de uymadı normalde çok güzel. Uyurdu yok asla uyumuyor 😭
Gupssse Melihaakol duygularıma tercüman olmuşsunuz. Uyumadan nasıl büyüyecek diye kendimi yiyp bitiriyorum.surekli kucak ve memede olması da apayrı bir şey zaten😭