eylulumbitanem 3 buçuk aylık anneyim, süt sağarken sağ göğsümde elime küçük bir nohut kadar bir kitle geldi. Acaba emziren annelerde olur mu ben mi evham yapıyorum ? Randevu aldım doktor için ama randevu tarihine kadar canımı sıkacak belli ki
Soe eylulumbitanem bende de var. Zaman zaman damarlar sertleşip o beze belirginleşiyor. Normal diye düşünüyorum
Ruyaninannesi eylulumbitanem bizde 3,5 aylığız ve sol göğsümde benimde o sertlikten mevcut randevu bulursam bende hastaneye gideceğim. Özellikle süt dolunca göğsüm belirginleşiyor o sertlik
zeynepbalci eylulumbitanem ay dünden beri benim de elimr gekiyo nohuttan büyük ve ağrı yspıyor ya geçermi kendiliğinden buuu ve göğsüm şiş değilken çıktı bi anda ya daha önce apse olmuştu diğer göğsümde onu almışlardı yine olmasınn🤲🤲🤲
eylulumbitanem Ruyaninannesi benim o göğsüm diğerine göre çok küçük, pek süt olmuyo o göğsümde yine de sık sık emzirip sağıyordum o yüzden tereddüt ettim inşallah dediğiniz gibi süt bezesidir 🤲🏻
Ruyaninannesi eylulumbitanem inşallah canım büyük ihtimalle öyle bence ya süt bezesi gibi bir şeydir ama ihmal etmemek lazım 👍
eylulumbitanem zeynepbalci size de geçmiş olsun hiç ağrı yok. Randevu tarihi için sabırsızlanıyorum inşallah önemsiz bir şeydir. Siz de bir görünün isterseniz doktora
zeynepbalci eylulumbitanem benim ağrıyor dünden beri🤦 gidicem inşallah ya o göğsümü daha sık emzirmeye başladım bakalım etkisi olursa