eceyiilmazm Kızlar bu kalıcı ojeyi çok istiyorum çok güzel geliyor gözüme ama bişi sorcam abdest falan çok sıkıntı olmuyor mu herkes yaptırıyorda 😀😀🥰
Ahkukulivahkukuli eceyiilmazm abdest geçmiyor canım kalicida, ben söyle yapıyorum mesela maks bana 20 gün dayanıyor ader tarihimden 5 10 gün önce yaptırıyorum adet bitince gidip çıkarıyorum
Ahkukulivahkukuli eceyiilmazm bide ben genelde ombre seklinde french yaptırıyorum dipten tirnak uzayinca belli olmuyor yada nude tonlarda yaptırıyorum taşlar kullanıyorum güzel duruyor
Ahkukulivahkukuli Cheddar kiz hemen öyle allah ile.kul arasinda demeyin abdestli oluyorum zaten herzaman şükür ee yaptırdıktan sonra da abdest gerektiren bi durm olmuyor. Namaz kilanlar icin durum ayri tabi ki
Badem Ahkukulivahkukuli kusura bakma da abdest gerektiren durum olmuyor deyince sorasım geldi. Reglden regle yaptiriyorsun tmm da cinsel ilişki zamanı ne oluyor? Özel dersen yanıtlama valla merakımdan soruverdim öyle :)
Ahkukulivahkukuli jap burda olduğuma göre bekar değilim 🤣 evlilikte de regl iken iliski olmuyor 7 gün öncesinde misal 7 gün öncesinde yaptırıyorum bu bu işte
Ahkukulivahkukuli Badem reglden regl dönemine yaptırmiyorum reglden 5 10 gün önce yaptırıyorum anladiniz mi?