kubraege Durununannesi11 kilosu kadar olacak damla sayısı, benim bebeğim 8 aylık 11 kilo o yüzden 11 damla veriyorum
FerideguL Durununannesi11 sağlık ocağı mi verdi size bizde 4 ay 19 günlügüz ama bize vermedi. Kan damlası dimi sidebar
Durununannesi11 kubraege 7700 benim kızda 7 damlamı vereyim sağlık ocağınıki kullanmıcam diye bunu aldım eşimde sormamış
Durununannesi11 kubraege teşkkür ederim ebe diğer damla için aç karna veririrsen daha iyi dedi bunuda öyle vermeliyiz 😊
Durununannesi11 FerideguL sağlık ocağının versiği vegeferon dye bişey o kabız yapıyo diye bunu aldık. Evet kan damlası
FerideguL Durununannesi11 anladim bu iyi mi bende alayım onların verdiklerinin tadı güzel değil diyi4lar bebekler hep kusuyormus öyle diyordu komsum bende yazacaktım burdan hangisi iyi diye sidefer mi iyi başka var mı?
Durununannesi11 FerideguL başka varmı bilmiyorum ben de burda onuduklarıma göre aldım kızım sevdi gerçi benimki mamyı yemez diğer ilaç olsun sesini çıkarmayan cinstende 😂 bide bitkisel olması iyi ayroca sağlık ocağındakinde pareben var