Merhaba arkadaşlar. Bende 2017 yılında susam alerjisi başladı bundan önce yoktu. Tahin ve susam alerjisi. Bu ikisini tüketmiyorum ama artık yendiğim kurabiyede, bisküvide ummadığım şeyde ya eser miktarda susam, susam yağı, tahin vs varki alerjim hopluyor. Kaşınıyorum, hemde deli gibi, heryerimi yırtıyorum, iğne olduktan sonra kaşımışım yerlere bakıyorum, bacaklarım, boğazım, sırtım sanki köpekle boğuşmuş gibi, insan içine çıkmaya çekiniyorum, bana öyle bir bakıyorlar ki muhtemelen şiddet görüyorum zannediyorlar, o kadar illet bir kaşıntı. Dilim, boğazım şişiyor. Nefes darlığı başlıyor. Vücudum dudaklarım gözlerime kadar ateş atıyor şişiyor, bugünde yaşadım, o kadar şişiyorum ki et parçası büyüklüğünde şişiyor vücudum. Çok çekiyorum anlayacağınız. Geçen gün yeğenimden tutku bisküvi aldım 2 tane kalmıştı bir tane yedim diğerini abim canı çekti elimden zorla aldı iyi ki de almış onu da alsam gitmiştim sanırım hastaneye zor yetiştim. Sorum şu, bunu sizden çevrenizden yaşayan var mı, bir çaresi yok mu? Bir iğnesi bir kremi vs. Yaşadığım ilçede ki doktorlar kötünün iyisi bir çare yok diyorlar ama mutlaka vardır..