Ekomca Kcjfnckd vallahi benmkide dönmüyordu 5 buçuk aylık oldu sağa sola dönüyor sadece başkada dönmüyor 🙈
Fullmoon Kcjfnckd beş bucuk aylık saga sola dönüyo sadece 😁 kilolu bi bebek mi sizinki? O bi etken bnceü
Benimoykum Kcjfnckd her Bebek aynı olmaz canım ama benim bebeğim 5 buçuk oldu fıldır fıldır dönüyor mesela 5 aylıkken dönemiyordu çünkü bebeğimi sürekli yumuşak yere koyuyordum ya koltuğun üzerine yada yatağımın üstüne yanlış yaptım yere bir battaniye üzerine de çarşaf serdim bacaklarını karnına doğru çektim elinden tutup çevirdim yana bi hafta böyle yaptım sonrA Bebek kamerasından izlerken benim gösterdiğim gibi yaparak dönmeye başladığını gördüm 😊
Kcjfnckd Benimoykum bende koltuk uzerıme ve yataga koyuyorum evim biraz soguk alt kat yakmıyor yerler buz gibi ama yere yatırmayı deneyeceğim sagolun
tostikinannesi Benim kızım 3.5 aylıkken dönmeye başladı.Ama gayet fit bir bebek 🤣🤣Şuan 3 ay 23 Günlük Maaşallah Barekallah fıldır fıldır dönüyor soldan yüz üstü, sağdan yüz üstü şeklinde 😊
Aybuke_ tostikinannesi aymasallah benmki 3 ay 7 günlük saga donuyo sola dönüyo galiba cabucak yuzustu filan dönücek kafasnı omzunu kaldıryo yerde kalkmak isteynce 😊
Ceyhununbalannesi Kcjfnckd benimki 8 aylik tam dönmüyor bir iki donuyor duruyor. Belkide benimki biraz tembel doktorumuz normal dedigi icin kafama takmiyorum ama sizin icin daha erken bence kafaniza takmayin
Kcjfnckd Hepinize tesekkur ederım cok kilolu deıl 1 ay once 6.100 gr dıdwdıgınız gıbı her cocuk farklı
Aybuke_ Kcjfnckd bısey sorablrmtm kaç aylıklen 6-100 gr dı aceba benm kzm 6.200 zayf cok zayf diyolarda sinir oluyorm saglklı ya o bana yeter diyorum burun kıvırıyolar🙄
Mahinursmr Kcjfnckd bende bu konuyu kendime aşırı takıntı yapmıştım kızım 3 aylıktan beri sağa sola dönüyordu ama tam dönemiyordu sonra yere bi battaniye serdim oyuncaklarını sağına soluna koydum kendi haline oynamaya bıraktım 10 gün bile olmadan bi baktık dönüverdi şaşırdık kendi bile şaşırdı kesinlikle tavsiyem yere çarşaf ser bırak debelensin 😊
Aybuke_ Kcjfnckd 3 ay 7 gnlük ama benm kızm cok kilolu sogdu ve dogudugndan beri enfeksiyonlrla mücadele wdiyo dpgum kilosuna göre çoka z çok az kilo aldı 4.750gr dgdu 1.5 kilo almiş 3 ayda cok kötü dedi soktor sütüm var sagdk baktık skntı dürekli idrar yolu enfeksiyonu gecrmesinde