Doga_sever buna yazarak tüm calisan annelerin icine su serptiniz..
Bir egitimci olarak yazayim ben de aksine cocuklara cocuk gelisim vs mezunu degilse bir bakici yetemez.2 yas kontrolunde doktorumuzda ya bunlari bunlari yapacaksaniz ya da kres dedi nitekim…(makas kullanimi,sinirli boyama,ritm tutma vs vs…)
Bunlari yapacak bakicilar varsa ne sans.
Komsumuzun 1 yas buyuk olan cocugun gelisimini kizim yakalamis durumda cunku bence bakicisi tvyi acip isine bakiyor.(bariz farkliliklar konusmada sorunlar var) bakici gorevini yapar cikar gider ama kreslerde sadece akran egitiminden bile cook sey kazanir..2 yasina kadar bir cocuk annesiyle babasiyla bagini olusturmus olur.ornek vereyim benim kızım beni birakir arkasina bakmadan gider.boyle mizacta bir cocuk neden yalnizlassin ? Guvenli baglanmanin bu kadar abartildigi tek ulke biz olabiliriz.
Her konuda annelere vicdan azabi…
Eve kapattgimda tvye mahkum ettigimde daha mi iyi olacak yoksa kreste akranlariyla mutlu vakit gecirdiginde mi daha iyi olacak?
Bir seyleri yazarken keske her cocugun farkliligini goz onunde bulundursak ve biraz daha hassas davranabilsek.calismak zorunda olan nice anne var krese gonderen. o zaman bile bile cocuklarini yalnizlasmaya mi yolluyorlar ?
Okul oncesi egitim yurtdisinda 18.ayinda baslar keske meselenim ciddiyetini burada da anlasa insanlar