Zeynepmiray pcr testi sonucu labaratuvar incelemesinde virüsün şeklinden anlıyorlar mutasyonlu olup olmadığını. Yani çok ağır atlattık bu süreci, bende emzirdiğim için hiç bir ilaç verilmedi, yalnızca parol içmemi söylediler. 4 gün 39 üstü yüksek ateş ve titreme nöbetleri geçirdim geceleri özellikle. Zaten benim üçüncü günümde kızımın da ateşi çıktı. Kendimi bırakıp onunla ilgilendim sürekli. Bebekle geçirdiğimiz için zor oldu, covid olduğu için kimse de gelemedi tek başımıza bu süreci atlatmak durumunda kaldık. Evet dediğiniz gibi bende vitamin ve demir takviyeleri kullanıp güçlü kalmaya çalıştım, emzirdiğim için de gidip gelip sürekli süt, ayran, turşu suyu, rezene çayı, limonlu çay, limonlu su, bitki çayları sıcak şeyler içmeye özen gösterdim. Kemik suyu çorbası yaptım halim oldukça, kelle paça çorbası kapıya sipariş ettim. Hani terlemek lazım diyorlar ya işte ilk hastayken ateşten terlemek mümkün olmuyor ama o sıcak çorbalar ve üstüne parol içip bebek uyudukça yarım saat de olsa uyumaya çalışmak iyileşme sürecini arttırıyor. Çok fazla yatmak mümkün olmuyor ağrıdan ve bebekten ayakta anca bu şekilde geçti bizim sürecimiz. 10 gün sonunda ikimizde daha iyi olduk, ama hala baş ağrısı, tat bozukluğu, koku kaybı ve çabuk yorulma halsizlik devam ediyor. Oturduğum yerde yoruluyorum çok ilginç