Merhabalar kızım 17 aylık bizi. Söyle bir sıkıntımız var ben bebeğimi doğduğundan beri hiç aglatmamaya çalıştık babamızla çok üstüne titredik ilk diye şimdi bu durum büyüdükçe kötü olmaya başladı bebeğim ağlamaya başladığı an mos mor oluyor aglayamiyor böyle bayılacak duruma geliyor sonra kendi kendine duzleiyor bu bi kaç saniye sürüyor böyle şimdi büyüdüğü için birşey istediğinde yapılmadığı zaman hemen bu durumla karşılaşıyoruz her ağlamaya başladığında bu nöbeti geçiriyor ve eşimle bu yüzden kavga ediyoruz doktora götürdüm ağlama nöbeti geçiriyor buna yapcak birşey yok dediler kendi kendine sakinleşmesini bekliceksiniz dediler ama öyle olmuyor işte bu durum hep böyle mi gidicek bilmiyorum şimdi de eşimle kavga etmeye başladık o her dediğini yapıyor ben yapmayınca ağlama nöbeti geçiriyor ve olay bana patlıyor doktora gidelim bi daha dediğimde benim kızında birşey yok diyor dediğini yaparsan böyle ağlamaz diyor ne yapacagimi şaşırdım böyle ağlama nöbeti geçiren bebeğimiz var mı siz ne yapıyorsunuz acaba bu durumda?