AtaVeAnnesii İyi aksamlar hanimlar. haftaya esim izinli bu sene tatile gidemedik, istanbuldayiz haftaici birkac gun denize gidelim istiyoruz var mi onereeginiz ailecek gidilecek yerler🤗
JackDaniels AtaVeAnnesii Ya yanlış anlamayın hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama bu sıralar denize giden bütün arkadaşlarım hastalandı. İki tanesi hastanede yattılar bikaç gün enfeksiyondan. Görünce uyarmak istedim🙏🏻
mom1626 AtaVeAnnesii Hem yakın hem denizi güzel bence, hem de doğası sebebiyle tatil havası yaratabilir 😂 Silivri de olabilir. Onun dışında Kemerburgaz’a da (Kumburgaz da olabilir, yanlış biliyor olabilirim) giden çok var ama ben gitmedim açıkçası.
AtaVeAnnesii mom1626 Cok tesekkur ederim😚 uzak dimi buralar boyle 40 45 dk mesafede yerler olsa 3 4 gun gidip gelsek aksam evimiz de kalsak 🙄😂 cok mu sey istiyorum oglumla baska yerde kalmak imkansizda😬
mom1626 AtaVeAnnesii Nerede oturuyorsunuz? Ben Avcılar’dayım, Silivri bana maksimum yarım saat mesela.
mom1626 AtaVeAnnesii Minimum 1-1,5 saati gözden çıkarmak lazım sanki hele birde İstanbul trafiği 🤦🏻♀️
AtaVeAnnesii JackDaniels 🥺 bende okudum bu tarz seyler esimde illa gitmek istiyor Ata icin aslinda🙄 havuza da sokmak istemedigimiz icin deniz dusunduk 😰
Kabakcekirdegimiray AtaVeAnnesii babamlar bu ara sürekli floryaya gidiyorlar. Geçen foto attılar su güzel görünüyordu