DamlaKardelen_ Merhaba güzel anneler boşuna ayrı ayrı post açmak istemedim 1.kundağı hangi ayda bıraktınız? 2.Menenjit ve rota aşıları hangi ayda yapılıyor? 3.aşı ücretleri ne kadar? Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸💜
Oykuaygun DamlaKardelen_ 4 aylık olacak kundağa hâla devam ediyorum gittiği yere kadar 😁 Menenjit doktora bağlı sanırım ama çoğunluk 1 yaş sonrasında yapılıyor. 500 küsur Rota aşısı biz 3. Ayda yaptırdık 5.ayda yaptırcaz. 2 doz olandan ilkini 380e aldık
Yamanikomm DamlaKardelen_ 4 aylik yarim.kundak.yapiyorum.6 aya kadar ben yapicam 3 ve 5 aylarda rota asisi.oluyor menejiti biz doktorumuzla planladik 6 dan sonra baslayacagiz menenjitlerle beraber 1600-1700 gibi bir fiyat cikardik
DamlaKardelen_ Oykuaygun ay ne pahalıymış 😅 Ben 3. Aydan sonra bırakmayı düşünüyorum kundağı yanlış mı düşünüyorum acaba ya 🤪
DamlaKardelen_ Yamanikomm çok pahalı ya aşılar Ben 3 ay bittiğin de kundağı bıraktırayım diyordum yanlış mı düşünüyorum acaba 🤔
Oykuaygun DamlaKardelen_ denedim ben ama olmadı. Uyku eğitimi için izlediğim videoda yabancı ülkede kundağı önermişler 6aylık bebeğe bende devam edeyim dedim 😅
Yamanikomm DamlaKardelen_ valla uyuyorsa bebeginiz birakin benimki uyumuyor o yuzden devam ediyorum ve maalesef cok pahali dedeginiz gibi asilar
DamlaKardelen_ Oykuaygun hahahaha iyi yapmışsınız ben yarım kundak yapıyorum ama elini çıkartıyor ne yapıp edip sonra uykusu bölünüyor basbas bağırıyor 😅