Bebegimi_buyuturkenn Okulumda sınıf sayısı düsmesi sebebi ile 15 saatim dolmuyor. Şubat ayına kadar böylr devam edecek. Okulda eksik öğretmen var ama başka alandan. Bana o derslerdrn verilebilir mi?
Nilcu Bebegimi_buyuturkenn derse göre değişir bence 🤷🏻♀️ Lisede zor mesela. Bize ders tamamlamak için resim dersi veriyordu müdür sadece birer saat o da.
Birmuallime Bebegimi_buyuturkenn biraz müdüre kalmış bi şey hocam , Kasım ayında norm fazlası olur tercih yaparsınız
Smyygl Hocam ilkokul mu lise mi ortaokul mu sizin branşınız ne açık olan dersler ne? Bunları söylerseniz daha sağlıklı yorum yapabilirizz
Bebegimi_buyuturkenn Birmuallime tercih yapamam çünkü başka okul benim için daha zor. Ve 3 aylığına düzen bozmak istemiyorum
Birmuallime Bebegimi_buyuturkenn hocam o konu bize bağlı değil işte sistem bizi direk norm fazlası gösteriyor benim de geçen yıl başıma geldi norm fazlası oldum başka Kasım’da tercih yaptım.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eğer görevlendirme yapılıyorsa o şansınızı denersiniz