Umutsuzanne Simdi banyoya soktum oglumu 18 aylık pipisi boydan boya kızarmıs sadece ucu deıl yani neden olabilir direk acile gitmem gerekırmı yoksa randevu alipmı gitmeliyim basına gelen varmı acemıyım bu konuda lütfen yardım edın
urasinannesi34 Umutsuzanne gecen bizimde basimiza geldi acile gittik krem verdi enfeksiyon kapmis dedi sunnet onerdi oglum 17 aylik
Deleted12 Umutsuzanne boydan boya derken yani ne gibi kızarma çekiştirme tarzı mi yoksa morarma var mı içiniz rahat edecekse git hemen acile.
Umutsuzanne urasinannesi34 banada enfeksıyon gibi geldi sabah bisey yoktu birden olmus neden oluyormuski acaba bide nereye acile gitmemiz gerekıyor acıllerde cocuk doktoru varmidirki
Umutsuzanne Portakalkokusu dus aldırdım altıni acik bıraktim birde annem ılık suya oturttur diyoe onuda denicem
urasinannesi34 Umutsuzanne pratisyennhekim oluyo cnm cocuk cerrah gorsun dedi gittik zor bela randevu alip cerrah bakti sunnet dedi o da yani degisen bisey yok erkek çocuklarda bu durum sıklıkla oluyormus
Portakalkokusu Umutsuzanne aynen deneyin ama sünnet olmadıysa sünnet kesin çözüm bizim de öyle oluyordu sünnet yaptırdık
Umutsuzanne urasinannesi34 cocuk cerraha randevu alayım o halde eşim hemen gidelim die tutturdu ama anlamayan bırıne acilde gosterip yanlis ilac kullanmak istemıyorum
Drkalpp Bizimkisi de birden kızarmışti enfeksiyon dedi doktor 14 aylık sünnet önerdi antibiyotik surup ve krem vermişti
Umutsuzanne Drkalpp antibiotik hemen kullanma taraftari degılım krem yeterlı olur die dusunyorum sımdıkı doktorlari anlamakta zor
Drkalpp Umutsuzanne enfeksiyonu mecbur antibiyotikle atacak çocuk biz de gece acile götürmüştük kan idrar aldılar öyle gördüler çocuk doktoru vardı gittiğimizde bizimkisi şişmişti kıpkırmızı olmuştu idrar yaparken aglamisti o gece
Umutsuzanne Portakalkokusu bende yaptiricam fakat genel anestezi istemıyoruz lokal yapan bir doktor ariyorum
Umutsuzanne Drkalpp suan kızarıklık dısında bisey goremedım evet enfeksıyon varsa antibiotık kacınılmaz ama antıbıotık krem yeterli olur ekstra suruba gerek yoktur bunların bagısıklıkları neki okadar antibiotık kaldırsın yarına kadar beklicez pisik mi mikropmu anlayamadım cunku
Portakalkokusu Umutsuzanne ins bulursunuz çok kısa bir işlem için anestezi almasın çok iyi dusunmussunuz