Rules Her çocuk yetiştiren kişinin mutlaka öğrenmesi gereken hareket. Bugün 11 aylık oğlumun boğazında kalan nohutu bu hareket sayesinde çıkardım. Lütfen bilmiyorsanız youtube ta videoları var izleyin. Ben bebeğim doğduğu zaman izleyip öğrenmiştim.
irva Rules Kesinlikle öğrenilmesi gereken bir durum.Tabiki bu durumda en önemlisi de panik yapmamak çocuğu da hepten paniğe sokmamak.
Rules Efy kesinlikle bilinmeli çok dikkat etmeme rağmen başıma geldi. Çocuk kıpkırmızı oldu sesi kesildi resmen.
Heymamma Woody off videoyu izlerken bile elim ayağım boşaldı soğukkanlı olmak çok önemli düzgün müdahale edebilmek için
Rules Woody kesinlikle bununla ilgili bilgilendirme yapılmalı veya sabitlenmeli post açmadan önce arama yaptım göremedim böyle bir konu
Rules Aselsmomy ben ilk defa kullandım ama o kadar soğukkanlıydım ki çok şaşırdım kendime. Çünkü çocuğun nefesi kesildi sesi gitti kıpkırmızı oldu.
Rules irva ben kendime şaşırıyorum soğuk kanlı davranabildim çocuk nefesi kesildi kıpkırmızı oldu. İşte Buda bilginin verdiği güven
Sedaahmet Rules aynen mutlaka ögrenilmesi gerek. Ve bu durum başiniza gelirse asla panik yapmayın. Sakin olun. Benim başıma gelmedi ama komşunun cocugunun başina geldi, kadın cok panikti, ne yapacagini bilemedi, allahtan ben ordaydım, hemen mudahale ettim.
Rules Sedaahmet benim bugün ilk defa başıma geldi daha önce büyük parça aldığında parmağımı sokup alıyordum ama bu sefer boğazına inmişti. Sesi falan gitti kıpkırmızı oldu. Zaten izlediğim videolarda ağlıyorsa nefes alıyorsa vs sıkıntı yok diyor. Sesi çıkmıyorsa rengi değişiyorsa o zaman nefes alamıyor demektir diyordu. Hemen kaldırdım yerinden ters çevirip sırtına vurdum 2-3 vurmamda düştü çocuk ağlamaya başlayınca rahatladım. Buda tabi bilmeyle alakalı bilmiyor olsaydım çok panik yapardım.
MinnakTosbagm Rules Doğduğundan beri defalarca uyguladığım bie keresinde başaramadığımı sanıp yavrumu babamın kollarına bıraktığım can verici hayat kurtarıcı haraket lütfen herkes öğrensin benim başıma gelmez demeyin çok basit vurgulamanız ve yazmanız çok hoşuma gitti teşekkürler umarım birdaha yaşamazsınız🌼
Rules MinnakTosbagm ben çok dikkatli yemek yediriyorum aslında ama oluyor işte. Bi bebek normal ekmek ten boğuluyordu az kalsın haberlerde. Bende hep korka korka yemek yediriyordum o yüzden öğrendim başıma böyle bişey gelirse ne yapmalıyım diye. Arama motorundan arattım ama maalesef böyle bir post göremeyince yazma ihtiyacı hissetim bende ilginize çok teşekkür. Keşke post a biraz daha ilgi olsa daha fazla annemiz okuyabilse.