Yagmuralmila Ebrukntr bebekler 4 ve 5. Aylara kadar refleks olarak ayaklarına basıp adım atarlar zaten bu yenidoğan refleksidir.. sonra devamda edebilirler .. refleks kayboladabilir.. yürüme çağında kaybolan refleks tekrar öğrenilir yeterli mi canm
Tabis2020 Ebrukntr bebekler zaten refleks olarak doğar doğmaz basıyorlar ama bu refleks oluyor bilinçli değil ve anlık oluyor işte 10sn 1 dkk vs. Ama bilinçli olarak 4,5–5 gibi basma istekleri oluyor. Zaten o aylara kadar bastırmamak gerekiyor kalça çıkığına karşı
M-Ada Çok net hatırlamıyorum tam tarihi ama yaklaşık 3 aylık filan olması lazım kucakta tutunca ayaklarının üstüne sağlam basıyordu hatta güçlü benim kızım maşallah diyorduk, 6buçuk aylıkken de iki elinden tuttuğumda yürümeye başladı odayı boydan boya 🧿
Ebrukntr M-Ada MaşAllah bızde öyleydik ilk 4 aya kadar çivi gibi basıyodu ama sonra o yetisini kaybetti 9 bucuk aylık zorlayınca basıyor ama öbür türlü basmıyor
Ebrukntr Yagmuralmila teşekkür ederm bende bılıyorum öyleymişte sadece 9 bucuk aylık olunca geç kalmış olabılır mı daha geç basan bebekler varmı dıye annelerden fıkır almak istedim
Ebrukntr Tabis2020 bılıyorum benım bebegım 9 bucuk aylık hala basmak ıstemıyorda annelere o yüzden sordum