26es1965 Geçen ay kayıt oldum bugün çıkmış garnier kutusunu kaçırmışım bugünde denize gidicez diye bakmamıştım hiç 😢🥺
trn-mom55 26es1965 ben de Temmuz kutusu kazanmıştım ama hala gelmedi şimdi mail attım bakalım ne diyecekler
aycanbebek 26es1965 arkadaşlar bu kutu nası çıkıyo bilen biri yazsın lütfen her gün girip bakmak mı lazım
26es1965 theAna maske makyaj temizleme jeli bb krem nem bombası gibi bişeyler vardı valla çok üzüldüm
26es1965 theAna aynen kaçırdık artık bir daha ki sefere dedim ne yapayım deneme boyu ama hepsi çok güzeldi
26es1965 S_G yok gördüm liste halinde alt alta sıralanmış herkese farklı çıkıyor galiba eltimde aldı onunda farklı çıkmış
Ce_Ce trn-mom55 benimde Temmuz kutum hala hazırlanıyor olarak gözüküyor 🤷🏻♀️ Size dönüş yaparlarsa burdan yazabilirminiz
26es1965 S_G bugün 2 . Kutu çıkmış ve aldım 😄 2 tane renkli ve koyu renkli yumoş deterjan diş macunu bulaşık deterjanı ve gazoz çıkmış 😅
26es1965 aycanbebek her gün kontrol etmek gerekiyor yada gmail bildirimlerini açın ordan bildirim geliyor ben 1 gün bile değil akşam baktım 4 e doğru sonlanmış hakkım
26es1965 RasayiAA bonus soru kutu isterken mi çıkıyor onu bilmiyorum ben girdiğimde süre sonlanmıştı kutuda neler olduğu gözüküyordu alt alta sonra oda kayboldu hakkınızı kaybettiniz yazısı çıktı