Mom987 Gamzesylu-06 Ben gunduzu azalatarak kesmistim. Geceyi birakmiyordu. Ilac kullanmam gerekti bir de 1hafta denedim bana misin demedi. Geceyi de azaltarak kestim.
Gamzesylu-06 NEHIR21_BULUT18 yaa nasıl denedin canım suyla ıslatıp sürülüyormuş galiba lokman hekim deki satıcı 3 4 bilemedin 5 günde bırakır dedi 🙄
NEHIR21_BULUT18 Gamzesylu-06 aynn ıslatılıp kullanılıo ama benim oğlum emmeye devam etmişti bıraktıramadım o şekilde ama belki sizde işe yarayabilir
Gamzesylu-06 Ciham yaaa düşkünlüğü nasıldı memeye benimki sürekli ağzında olsa bunalmaz o derece kendim çok bunaldım artık gece uykusu falan 0 belki düzelir diye inşallah
Deletedmom99886 Gamzesylu-06 Pedagoglar kademeli olarak bitirmemiz gerektiğini söylüyor, uzun bir süreç olabilir ama duygusal anlamda en doğrusu bu. Bebeğin kaç aylık canım?
Gamzesylu-06 Deletedmom99886 18 aylık canım artık iyice düştü memeye gece falan uykular haram oldu aç geziyor hergün
Ciham Gamzesylu-06 hemen değil sık uyanıp meme istemeye devam ediyordu biberona su koyup veriyordum tekrar uyuyordu yada babasına verip ayagında sallıyordu bni pek görmemesini sağlıyordum gece