Veyselaras Oğlumun kilosu tahmini 7800filn kilosu normal biliyorum ama hiç kilo almıyor hep aynı üç haftadır hep aynı kiloda bir sorun mu var acaba sizinkiler nasıl
Aselllll Veyselaras 11 aylık 9kılo 400 gram zaten sızınkının kilosu baya fazla almasada sorun olmaz merak etmeyın
Adaduygu Veyselaras benimkininde kilosu 8 civarinda doktor 4. Aydan sonra kilo alimi yavaslar demisti gecen ay bu ay henuz gitmedik ama kendim bakiyorum gecen aylar dah cok kilo aliyodu artik hareketlenmeye basliyolarya belkide ondandir yavaslamasi
Veyselaras tosbikannesiiii Zorla iciriyirum sütünü genelde uyurken tikiyorum artık gündüz pek içmiyor zorlamak da istemiyorim ama ister istemez kafama takiyorim
Veyselaras Aselllll Evet kilosu gerçekten iyi sadece kilo almayınca acaba bir sorun mu var diye düşünmekten alamıyorum kendimi sütümde önceki kadar yağlı değil bununda etkisi olabilir mi bilmiyorum
Veyselaras Adaduygu Evet ilk zamanler güzel kilo aldı 1kilo uzeridnde bende 1kilo almasını beklemiyorum zaten ama sanki satnadlarin altında aliuir bu ay
Veyselaras Minisinannesiii Fazla kilo almasını beklemiyorum da sanki sekteye uğradı üç haftadır hep aynı kiloda tartiyorum haftalık kendim
tosbikannesiiii Veyselaras aynıyızz bende zorla tıkıyorum normalde ağlar acıkınca ama 4 aya girdik gireli zorlaaaa bazen 4 saatte bile acıkmıyor sinirden ağladım hatta
Emineg35 tosbikannesiiii aynen dert bende de var. Gerçi bizim doğduğundan beri memeye hiç düşkün olmadı da. Emdiği kadar emzirip üstüne sağdıklarımı şırınga ile veriyorum aç kalmasındansa
Minisinannesiii Veyselaras benm doktorumda biraz zayif ayina göre dedi bu hafta 40 gram almış sadece bide çocuğum tombul doğmuştu sonradan sonraya zayif düşmeye başladı sanırım nazar değdi maşallah sizin bebeğiniz de toplu sanırım birilerinin gözü değmiş olabilir
Veyselaras Minisinannesiii Evt ilk zamnalr çok iyi kilo aldı şimdide iyi kilosu çok şükür ama hani bir ilerleme olmayınca sorun mu var dedim kendi kendime
mavisgozlum Melis2021 aa benim bebeğim de ayni doktor size gayet iyi dedi mi bize bugub 64cm boy 6.500 kilo dedi bana gire cok az 😔
Veyselaras Aselllll Sürekli eli ağzında resmen elini yiyecek ama dış yerlerine dokunduğunda daha sertleşme yok bilemedim
Minisinannesiii Veyselaras bu aylarda kilo alimi azaliyomus ama sizinki hic almamis bi götürün isterseniz doktora