Bybrs Merhaba bebeğim 50 günlük 2 kere ağlarken bez bölgesi morardı bacakları kızardı. Katıldı sakinleştirince geçti doktora resim attım bez şıkmış olabilir ya da alerji dedi. Arada başka bez takıyorum ama her zaman olmuyor bilemedim başına gelen var mı?
Prensannesiii00 Bybrs bez sıkmış olabilir kaç numara kullanıyorsunuz bir de çok ağladığı içinde kızarıp morarmıştır vücudu belki
zeyzey77 Bybrs Bebek kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsun? Morarması iyi bir şey değil bezi sıkı bağlama. Kangren olur
Bybrs Prensannesiii00 bez sıkabilir diye 3 numara aldım onu kullanıyorum. Prima premium care bacakları kızarıyor pipisi hariç kenarları morarıyor. 2 kere oldu bilmiyorum. Başka bez deniyorum arada bir kere sleepy bir kere normal prima denedim onlar alerji yaptı desem 2-3 gün kullandım hiç bi sıkıntı yoktu
Prensannesiii00 Bybrs siz öyle olduğu anda fotoğraf çekin kontrolünde doktora gösterin bence ağladığı için oluyordur yine bir doktorun görmesi daha iyi tabi ki biz burda ne kadar tahmin yürütsekte boş
Bybrs AhsenMineL bi ara sleepy denedim 2-3 gün birşey olmadı bir kere morarında tekrar premium care döndüm geçende eşim bulamamış normal prima almış aslında daha önce de normal prima kullandım birşey olmamıştı 2 gündür bez kalmasın diye arada bir takıyordum. Ya beze alerjisi var ya başka birşeye anlayamadım
AhsenMineL Bybrs istersen bi şampuanını ve deterjanınıda değiştirip gözlemle ciltleri cok hassas inan insan anlayamıyor ne dokunuyor
Bybrs AhsenMineL evet ya birsürü şey olabilir birşeye alerjisi olabilir yediğim içtiğim birşey mi sütümden geçti acaba bilmiyorum dediğin gibi anlamak çok zor
Bybrs zeyzey77 1 aylıkken 4700dü 50 günlük 3 numara bağlıyorum. Allah korusun kangren falan birşeye alerjisi var muhtemelen