morcicegim Prima ve sleepy dışında bebek bezi kullanıp memnun olanlar yazar mısınız. Ben sleepy kullanıyorum 4 numara ama aşırı sızma yapıyor değiştirmek başka markaya geçmek istiyorum
GokSuM morcicegim molfix ten de memnunum ben. Aşırı sızdırma pişik kreminden de oluyor kullanıyor musunuz bilmiyorum ama tuvaleti kaydırdığı için sızdırma yapıyor 😇
Koala06 morcicegim Migrosun minies ini kullanıyorduk çok memnundum sızma pişik vs yapmadı. eşim sleepy almış 4 numara ama çok sızma yapıyor. Miniesin çoklu paketi olsa alıcam ama bildiğim kadarıyla içinde 50 yada 60 lı oluyor. Bende bez arayışındayım
Kbrbydk Koala06 sanal markette veya büyük migroslarda 100 lu 4 numara oluyor. Çok uygun fiyatı bulursunuz mutlaka
inci_34 morcicegim molfix bizde pişik yaptı çok ondan primaya geçtik o da Cep taktı 😂ondan da sleepy ye geçtik 3 numarada şimdilik memnunuz
morcicegim inci_34 bende memnundum ama 4-5 numaralara geçince her bezde sızdırma yapınca mecbur değiştirmem gerekiyor. İlklerde acaba ben mi bezi gevşek bağlıyorum ondan mı dedim ama artık her bezi sızdırma yapınca dedim b si değiştirmem şart
morcicegim GokSuM normal 5 numara kullanıyorm ama 4 de denedim yine sızdırıyor bez sıkıntılı bence 😃bakalım inşallah güzel bir bez bulurum