Aslmra80 Merhaba güzel anneler kızım 1 yaşına girecek bende doğum günü yapmak istiyorum ama süslü elbiseleri internetten nereden temin edebilirim fikirlerinizi yazar mısınız
Aselllll Aslmra80 ben genelde boyle seylerı 2. Elde bakıyorum özel gun elbisesi bı kere 2 kere giyiniyor anca
Derinmevzu20 Aslmra80 kızınız içinse https://www.littlehoneybunnies.com/ güzel elbiseler var. Biz sade sevdiğimiz için sade olan bir şey almıştık
Bms81 Aslmra80 merhabalar sizin bi yerde yorumunuzu okudum bebeğiniz zamanında orta kulak iltihabı olmuş doğrumu?
Aselllll Aslmra80 bende uygulama dan bakıyorum cnm İnan benım oturduğum yerde de hıc boaey yok daha bir corap almadım burdan
Hafisee Aslmra80 benm instagram yok o yüzden bilmiyoeum orayı ama telefona uygulamasını indir güzel sayfa cok güzel konsept ürünleri var
Aslmra80 Bms81 kulak damlasi yazdi bize birde antibiyotik onunla atlattık ama ondan sonra geçtikten sonra enfeksiyon da oldu
Bms81 Aslmra80 enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız birde damla ve antibiyotik kullandıktan kaç gün snra geçti ?
Aslmra80 Bms81 sürekli eli kulağında ağlıyor elletmiyor aynı durumda boğaz enfeksiyonu ciğer enfeksiyonu oldu kulakta vardı ateş yaptı dusuremedik atesi